![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Erkek dediği kaçar" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 224 Rep: 22151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek dediği kaçar ne güzel bir paylaşım olmuş ama zamanımızda kaçışında cinsiyeti kalmadı yakında bayanları da direk tepelerinde bulacağız sanırım ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek dediği kaçar Boyle bı durumda kacmayacak bır bayan var mıdır kı acaba? Valla erkek kadın ayrımı yapılacak bır durum degıl bu:) Kım olsa kacar :)
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek dediği kaçar
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek dediği kaçar Sanırım en üste ben fırlardım . Böyle bir boğa gelecek ve ben duracağım , akıl karı değil . Çok çok güzel bir resim bulmuşsunuz . Çok hoşuma gittti :)
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkek dediği kaçar erkeği kadını bilmem ama direk yerinden oynayabilse direkte kaçmaya başlayacak ama maalesef direk betona sabitlenmiş kaçamamış
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |