![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Ne olursan ol Süperli ol.." başlıklı konu görüntüleniyor, "S iyah olabilirsin U ykucu olabilirsin P eri olabilirsin E rkek olabilirsin R üyada olabilirsin M ızmız olabilirsin E n yaramaz olabilirsin Y anlız olabilirsin D ünya güzeli olabilirsin A ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyah olabilirsin ![]() Uykucu olabilirsin ![]() Peri olabilirsin ![]() Erkek olabilirsin ![]() Rüyada olabilirsin ![]() Mızmız olabilirsin ![]() En yaramaz olabilirsin ![]() Yanlız olabilirsin ![]() Dünya güzeli olabilirsin ![]() Aşık olabilirsin ![]() Neolursan ol SÜPERMEYDANLI ol ![]() SÜPERMEYDAN'a üye ol Mutlu ol ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne olursan ol Süperli ol.. Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Ablacım.Resimler Yazılar Çok Uyumlu Bebeklere Bayıldım Özellikle Ellerine Klavyene Sağlık:P
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne olursan ol Süperli ol.. hepsi olma seçeneği varmı acaba bir karışım alayım hepsinden :d
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne olursan ol Süperli ol.. :))) harika canım biz süpermeydancıyız merak etme:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Ne olursan ol Süperli ol.. hepsinden karısık alırsan hep siyah hem beyaz nasıl olacan... :D |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Ne olursan ol Süperli ol.. ellerine saglık bu arada cok güzel olmus... |
| | |
| | #8 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne olursan ol Süperli ol.. Ben teşekkür ederim arkadaşlar... ![]()
__________________ |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne olursan ol Süperli ol.. Tabi yani, var mı Supermeydan gibi zaten, her şekilde herkesi kabul ediyoruz:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |