![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Izlenme rekoru kıran animasyon" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sanal alemde herkes birbirine bu animasyon klibi gönderiyor. İzlenme rekorlarına giden klip kahkaha tufanı estiriyor. Şarkı Ata Demirer'in Makara isimli albümünden... Bu şarkıya animasyon ile müthiş bir video klip hazırlanmış... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Izlenme rekoru kıran animasyon Sanal alemde herkes birbirine bu animasyon klibi gönderiyor. İzlenme rekorlarına giden klip kahkaha tufanı estiriyor. Şarkı Ata Demirer'in Makara isimli albümünden... Bu şarkıya animasyon ile müthiş bir video klip hazırlanmış... Bir kurbağanın başrolde yer aldığı klip, sanal alemde mail zincirlerinde dolaşıyor. Şimdiden de izlenme rekorları kırıyor... ANİMASYON KLİBİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN! Animasyon klip Ata Demirer'in "Acı bana kontör at" şarkısı için hazırlanmış... O şarkının sözlerinden bir bölüm şöyle; Kontör at sevgilim/Duyayım o sesini/ Kontör at sevgilim/Özledim nefesini Acı bana kontör at/Son paramı verdim ben Senin için berbere /Senin için yürüdüm Mecidiyeköy'den Taksim'e İstemem ben puan muan/Java oyunları yalan Ne anlarım wallpaperdan/Bluetoothta aşklar yalan Haber Kaynağı : İnternet Haber |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |