![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Beni Admin yaparsanız;" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eğer beni admin yaparsanız konularınız silinmeye cek *Eğer Beni admin yaparsanız user ler 1. sınıf muamele görecekler *Eğer Beni admin yaparsanız kimse banlanmay acak *Eğer Beni admin yaparsanız mazot 1 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni Admin yaparsanız; Eğer beni admin yaparsanız konularınız silinmeye cek *Eğer Beni admin yaparsanız user ler 1. sınıf muamele görecekler *Eğer Beni admin yaparsanız kimse banlanmay acak *Eğer Beni admin yaparsanız mazot 1 Ytl olacak (ne alakaysa) *Eğer Beni admin yaparsanız foruma havuz yapacam hem yazacaksınız hem serinleye ceksiniz *Eğer Beni admin yaparsanız ajdar geri gelmemek üzere Antarktik a ya gönderilecek *Eğer Beni admin yaparsanız Konya'da da deniz olacak *Eğer Beni admin yaparsanız saatler artık geri alınmayacak!! *Eğer Beni admin yaparsanız okeye dönerken açmak yasaklana cak *Eğer Beni admin yaparsanız michael jackson, yeniden siyah olacak *Eğer Beni admin yaparsanız düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklana cak *Eğer Beni admin yaparsanız hafta tatili 5 güne çıkacak *Eğer Beni admin yaparsanız cakı cakmak ayna tarak beş metre don lastigi bir ytl olacak *Eğer Beni admin yaparsanız ronaldinh o yu türk vatandaşı yapacağım ve foruma kazandıracağım *Eğer Beni admin yaparsanız forum Mesai saatleri sabah 10:30 - 12:00, öğlenden sonra 14:00 - 17:00 olacak! *Eğer Beni admin yaparsanız Zeki Müren de sizleri görecek. *Eğer Beni admin yaparsanız Arabayı yıkattığınız gün yağmur yağmayacak *Eğer Beni admin yaparsanız Kızların "biz arkadaşız" demesi yasaklana cak *Eğer Beni admin yaparsanız Eve tellak gelecek, her hafta üyelerin sırtını keseleyec ek, boynu ağrıyana masaj yapılacak. adminime saygılar ![]() alıntı Sadece ''mizahi''...farklı anlaşılmasın lütfen...böyle bir isteğim yok ![]()
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Beni Admin yaparsanız; Alıntı:
Kendine güvenen buyursun,neden yanlış algılayalım. Hem size de yakışır,yufka yüreğinizden,hilminizden güç alırız. Bu "asabi"kardeşinizi de "fırçalayamazsınız" Biz de Ya Allah der,eser gürleriz, İyi fikir!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. | |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni Admin yaparsanız; Alıntı:
Süpermeydan adminlerine kolaylıklar diliyorum...:)
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! | |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6650 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni Admin yaparsanız; Alıntı:
Nedenmi ?????????????? Kızcağızın yükü zaten ağır Bir yük dahamı.... razı olmam... | |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni Admin yaparsanız; Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni Admin yaparsanız; Teşekkür ederim canım,istemiyommm ![]()
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni Admin yaparsanız; Beni Admin Yaparsaniz Herkeze Çaylar Beleş :D
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |