FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

ilkokul günlerini anlat sana kim olduğunu söyliyeyim:))

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "ilkokul günlerini anlat sana kim olduğunu söyliyeyim:))" başlıklı konu görüntüleniyor, "agac yasken egilir deyiminden feyz almis karakter analizi sistemidir. bu sistem ilk 5 yasta kisiligin belirlenmesi safsatasinin tam karsisindadir. ne olursa, o ilk okulda olur. ve kimlik denen seyin kokleri ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-06-2008, 04:05 PM   #1
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor
ilkokul günlerini anlat sana kim olduğunu söyliyeyim:))

agac yasken egilir deyiminden feyz almis karakter analizi sistemidir. bu sistem ilk 5 yasta kisiligin belirlenmesi safsatasinin tam karsisindadir. ne olursa, o ilk okulda olur. ve kimlik denen seyin kokleri buralarda aranmalidir.

ornegin kiyida kosede surekli sessiz kalan bir cocuk mu var... bu cocuk ya sirketinizdeki sessiz sakin caycidir ya da ustunuzdeki gecimsiz ve herkese kinli yoneticidir. ilkokulda yalniz kalmis (kendilerine sorsaniz yalniz birakilmis) bir cocugun ortalama bir kisilik gelisimi gostermesi beklenemez.

kizlarin surekli sacini ceken bir cocuksa potansiyel kazanovadir. daha kucuklukten sevgiye giden yolun aci cektirmekten gectigini gormustur. buyudugunde de kadinlarin sacini cekip cekip kacar. o kactikca kadinlar kovalar.

surekli kizlarin sacini ceken arkadasini izleyen cocuk icinse iki ihtimal vardir. o, ya bu kazanovalarin yaninda gezen cirkin ve yalaka adamlardan olacaktir ya da bir homoseksuel. ilkokul arkadasindan neden gozlerini alamadigina gore degisecektir bu.

iki grup vardir, kirmizi kalem kullananlar (metinde kirmizilar olarak anilacaklardir) ve kullanmayanlar (metinde siyahlar olarak anilacaklardir). bunlarin arasindaki farklar kuvvetle ihtimal omurleri boyu korunacaktir.

kirmizilar her zaman ogretmenin yakin ilgisine nail olurlar. bu ileriki yasamlarinda otoriteye sevgi ve baglilik olarak cikar karsimiza. siyahlarsa otoriteyle tembellik arasinda bir secim yapmislar ve kaybetmislerdir.

kirmizilar cok duzenli not tuttuklari icin basarilidirlar. siyahlarsa istiklal marsi ve ataturkun genclige hitabesi disinda hicbir seyi dogru durust kaydetmedikleri icin basarisiz. iste unıversitede allah rizasi icin su dersin notlari diye dolananlar hep bu siyahlardir.

kirmizilar o kalem senin bu kalem benim, full konsantrasyon dersi dinledikleri icin pek cok ayrintiyi kacirirlar. siyahlarsa, kirmizilarin tersine kisilerle ve hayatla ilgili pek cok seyi bilirler. kirmizilar bakar, siyahlar yasar.

kirmizilar not tutar, siyahlar defterine bir seyler karalar. siyahlardan sanatci olur. kirmizilardan olmaz.
alıntıdır..
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 24-06-2008, 04:09 PM   #2
FORUM MODERATOR

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: ilkokul günlerini anlat sana kim olduğunu söyliyeyim:))

Defterime sürekli bir şeyler karaladığım için bir ders tek ayak üstünde durmuştum:)
Alt 24-06-2008, 04:40 PM   #3
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

arka siralarda oturan siradan,oylesine bir ogrenciydim. yazilarim tersti, herkes 0 harfini ters yazdigimi farkediyorlardi. cunku kiril alfabesinden latin alfabesine 1 gunde gectim.
hala harfleri ters yazarim ,harf yazmanin bir usulu varmis.
kimilerine gore. dusuncelerim de terstir.
bir fikrin sonundan baslarim, kitaplari tersten bakarim. Babam ters adam derdi rahmetli.
ama yataktan da sag tarafindan kalkmasini bilirim , sadece dusuncem herkesin dusunmedigi yoldur
orkuorkun isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 24-06-2008, 04:43 PM   #4
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
orkuorkun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arka siralarda oturan siradan,oylesine bir ogrenciydim. yazilarim tersti, herkes 0 harfini ters yazdigimi farkediyorlardi. cunku kiril alfabesinden latin alfabesine 1 gunde gectim.
bir fikrin sonundan baslarim, kitaplari tersten bakarim. Babam ters adam derdi rahmetli.
ama yataktan da sag tarafindan kalkmasini bilirim , sadece dusuncem herkesin dusunmedigi yoldur
Ben de harfleri tersten yazarım.Özellikle O harfini ve 0 'ı ter yazarım.Kitaplara da sizin gibi tersten bakarım,ilk önce sonuna bakarım...

Ne kadar da benzeşiyoruz yaw
Alt 24-06-2008, 04:44 PM   #5
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

Alıntı:
orkuorkun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yine zevkle okudum:)))
ben öğrenciyken çok konuşurdum tüm sınıfla aynı anda konuşabilme yeteneğim vardı.ama hiç azarlanmazdım çok severlerdi sağolsunlar.işimde konuşmak oldu hala susmuyorum:)
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-06-2008, 04:50 PM   #6
FORUM MODERATOR

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
carpediemcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yine zevkle okudum:)))
ben öğrenciyken çok konuşurdum tüm sınıfla aynı anda konuşabilme yeteneğim vardı.ama hiç azarlanmazdım çok severlerdi sağolsunlar.işimde konuşmak oldu hala susmuyorum:)

Ben öğrenciyken defterlere karalamalar yapardım ama dersleri de dikkatle dinlerdim.
Diğer öğrenciler derse dikkat etmezler ben 5 onlar 1 aldıklarında,sen torpillisin derlerdi:)
Bir de öğretmenlere öyle uçuk sorular sorardım ki onları bezdirirdim:)

( Soru sorma alışkanlığım hiç değişmedi hala birilerini bezdiriyorum:)
Alt 24-06-2008, 04:52 PM   #7
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Beş sene boyunca sınıf başkanlığını yaptım...
en önde otururdum........
ve beş senemide... YİBO da akuyan abimin bana verdiği
önlükle bitirdim.
Hiç yeni önlüğüm olmadı yani ....
aliÖZDEMİR isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Seçenekler
Stil