![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Bilgisayarınız dile gelse size ilk ne der ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Allah'ını seven alsın şunu başımdan yeter artık...! Asıl virüs geldi işte... ömrümü yedin ömrümüüü... ne bakıyon,bişey mi var..? Yeter artık,Allah'ından kork mübarek...! dürtükleyip durmasana sen bıktım senden,ben annemin evine gidiyorum..!! ..."
| Anketimiz: Bilgisayarınız dile gelse size ilk ne der ? | |||
| Allah'ını seven alsın şunu başımdan yeter artık...! | | 6 | 60,00% |
| Asıl virüs geldi işte... | | 3 | 30,00% |
| ömrümü yedin ömrümüüü... | | 3 | 30,00% |
| ne bakıyon,bişey mi var..? | | 1 | 10,00% |
| Yeter artık,Allah'ından kork mübarek...! | | 2 | 20,00% |
| dürtükleyip durma sana sen | | 1 | 10,00% |
| bıktım senden,ben annemin evine gidiyorum..!! | | 1 | 10,00% |
| Bill Gates seni bi bulursam... | | 0 | 0% |
| Diğer Aşağıda Açıklıyorum | | 2 | 20,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayarınız dile gelse size ilk ne der ? tatile benide götür lütfennnn sensiz yaşayamam.........:)) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayarınız dile gelse size ilk ne der ? Allah'ını seven alsın şunu başımdan yeter artık...! :)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bilgisayarınız dile gelse size ilk ne der ? Dile gelemiyor ama, isyan ediyor, şu aralar da son günlerini yaşıyor sanırım, delirdi makina:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |