![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Melek ve Şeytan" başlıklı konu görüntüleniyor, "İlk Önce Hangisini Görürseniz Ruhunuzda O Varmış..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İlk Önce Hangisini Görürseniz Ruhunuzda O Varmış
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek ve Şeytan Vay anam ben şeytanım ozaman he doğangüneş resim açılırken direk şeytanın boynuzlarını gördüm kahrolsun içimdeki bu şeytan sevgisine :))))
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek ve Şeytan bende şeytan gördüm valla bu ters açıklmalı olmalısın??:)) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek ve Şeytan Bu resimde melek var peki ama şeytan nerede bir de ben görebilsem...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek ve Şeytan şeytan da melek değil mi arkadaşlar? ben de önce kanatlarını gördüm meleklerin |
| | |
| | #7 | |
Rep Gücü: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek ve Şeytan Alıntı:
Ben baktığım an ilk önce meleklerin yüzlerini gördüm.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek ve Şeytan Allah razı olsun, valla şimdi gördüm ya!:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Melek ve Şeytan Bende önce melekleri gördüm, şeytanları da yorumu okuyunca buldum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |