![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Unutmak......." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bana Hatırlama sanatını değil.... Unutma sanatını öğret........... Çünkü ben: Hatırlamak istemediklerimi hatırlıyor........ Unutmak istediklerimi unutamıyorum. Themistokles..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Unutmak....... Bana Hatırlama sanatını değil.... Unutma sanatını öğret........... Çünkü ben: Hatırlamak istemediklerimi hatırlıyor........ Unutmak istediklerimi unutamıyorum. Themistokles |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Unutmak....... '' Nisyan ( unutkanlık )dahi bir Nimettir , Yanlız her günün alamını çektirir ve müterakimini de unutturur... ''' |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 9
Rep Gücü: 182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutmak....... gidenlerle aramızda bir soluk mesafesi varken bu kadar kederi soluklamak ne gidenin isteyebileceği ne kalanın hakedebileceği bir şey. hayat devam ediyor. tüm güzelliği ile hemde. oysa yanımızdayken bize hatırlanmak üzere ne çok gülünesi hatıralar bırakmadılar mı miras diyerek. unutmak. büyük haksızlık olur mutlaka. ama illede hayat sana kaldıysa yaşamak lazım. gülmek lazım gülümsetmek lazım. zaman bu haldeyken bir an durun iyice kuvvetinizi toparlayın ve yakalayın hızla dönen dünyanın bir bir tarafından hayatı. kalanını da kaybetmeyelim hiç değilse
__________________ EFTELYA |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |