![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Hadı gülelım...." başlıklı konu görüntüleniyor, ".: Hamile Kadin :. Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak: - Ne var sizin karninizda teyze, Kadin: - Çocugum var evladim, diye cevap verir. - Sizin çocugunuz mu? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 365 Rep: 36375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadı gülelım.... .: Hamile Kadin :. Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak: - Ne var sizin karninizda teyze, Kadin: - Çocugum var evladim, diye cevap verir. - Sizin çocugunuz mu? - Evet - Onu seviyor musunuz? - Evet - Çok mu seviyorsunuz? - Evet evladim. - Öyleyse neden yediniz? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Cinsiyet: Rep Gücü: 365 Rep: 36375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadı gülelım.... KADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ: 10-Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman) 9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın) 8-Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin) 7-Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak) 6-Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim) 5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam) 4-Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor) 3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) 2-Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim) 1-Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 365 Rep: 36375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadı gülelım.... Küçük Emrah acıların cogugu ....:(((((( -------------------------------------------------------------------------------- emrah bak senin başlığı kilitlemişler *hayııııııııııııııır!!!!!!!! ''yıllar yıllı dert yolunda ne ilk ne de sonuncuyum dokunmayın gardaşlar ben acılar çocucuğuyum'' - gosde! hadi foruma girelim - ben forumdayım zaten abi bu konuyu açana teşekkür et - et mi? ettt miii??? - evet abi et - o etleri yememeliyiz gülcan - diddir dit lem kafa mı buluon ! -Emrah koooooooooooş +Noldu abi yinemi -Yok lan ne diycen diye merakettim -bakkal amca kanım çok ısındı sana baba diyebilir miyim? *ama ben senin dayınım Emrah -nolamaaz! Benim hiç babam olmadı dayı biliyor musuuun? +emrah smileye bak "" - aa ben ! saol amca benim hiç smileyim olmamıştı -emoş koş sevgilin geldi _ -keretaya bak nasılda sevindi ! olm senin sevgilin yok ki şaka yaptık lem zuaha çok yaşa e mi _ben acıların çocuğuyum _admin sizden bir şey reca ederbilir miyim? -söyle Emrah _tek istediğim kardeşim gülcanıda üye yapın -Emrah sivilcen patlamış! -Sivilcem yok benim hani yetimim ya hani öksüzüm ya abii -Dittir dit lan bunada bişi denmio -Emraah ben senin amcanım -Hadi lem amcam yok benim bizi yanlız bırakırken nerdeydin sen hee hee -Şeyy ee o zaman ben senin yengenim -ee sende bi karar ver be amcam mısın yengem misin belli diil emrah acıların çocuğu sahne 3 nuri alço emrahın annesini bıçaklamıştır -annee -emrahh -annee -emrah -üff anne ne bu böle ya sürekli birbirimize anne emrah mı dicez -oğlum bak ben ölüorum hadi kendinize iyi bakın -hayır anne ölemezsin -emrah ben ölüorum ben ölürsem eğer dolapta bezelye vrdır buzlukta onu al bi güzelce pişir gülcanla yersiniz üstüne baharat da katarsan ayrı bi tatda yaratabilirsin -tamam anne (alıntıdır) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 365 Rep: 36375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadı gülelım.... YAMYAMLAR Bir bankada 5 tane yamyam, programcı olarak görevlendirilirler. Müdürleri onlara hitaben: - "Şimdi burada çalışabilirsiniz. Burada iyi para kazanabilirsiniz. Ama yemek yemek icin bankanın kafeteryasına gideceksiniz ve diğer çalışanları rahat bırakacaksınız" der. Yamyamlar hiç bir çalışanı rahatsız etmeyeceklerine söz verirler. hafta sonra müdürleri gelir: - "Çok iyi çalışıyorsunuz. Yalnız katınızdaki temizlikçi kız kayıp. Ona ne olduğunu biliyor musunuz?" diye sorar. Yamyamlarin hepsi hayır derler ve bu işle hiç bir ilgilerinin olmadığını söylerler. Müdür gidince yamyamların şefi yamyamlara döner: - "Aranızdan hangi maymun temizlikçi kızı yedi?" diye sorar. En arkadaki yamyam alçak bir sesle cevap verir: - "Ben yedim" Bunun üzerine şef söyle cevap verir. - "Ulan aptal! Biz 4 haftadır grup müdürleri, bölüm müdürleri, proje yöneticilerini yiyip duruyoruz ki kimse farkına varmasın diye, nasıl olsa onların bir işe yaradıkları yok senin durup dururken temizlikçi kızı yemen şart mıydı?!" |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |