![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Forumun kızları yaşlanınca" başlıklı konu görüntüleniyor, "saharay seni buldum sıra diğerlerinde......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca saharay seni buldum sıra diğerlerinde...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca Alıntı:
Ben o resimde olsaydım pc yi kaptırmazdım kimseye ve pc benim elimde olurdu.:) Ben öyle kenardan falan bakamam o yüzden ben resimde yokum:):)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca Hiç benimle alakası bile yok...:):):)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca En iyisi yarın ben buraya pc başında resmimi koyayım da ben nasıl yorum yazıyorum herkes görsün.:):)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #15 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 288 Rep: 28475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca Alemsin doğangüneş nerdende aklına geldi bende senin yanında oturan olayım,o dişsiz değil galiba
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca sol başta duran aslında pc nin sahibi 2.si aslında olayla alakası olmayan meraklı bi taze.3.sü özel mesaj çekiştikleri insan.4.sü güzin teyze yorum yapıyor yazıları yönlenidriyor.. |
| | |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca Valla siz bu hale geldiğinizde ben sizin şimdiki halinizde olacağım, o yüzden en şanslı benim:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca |
| | |
| | #20 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 288 Rep: 28475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun kızları yaşlanınca Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |