![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "3 delinin kaçma planları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatmakta olan 3 hasta, kaçmak için plan yaparlar. Planını açıklayan birinin planını kabul etmişler ve plan şu: -Arkadaşlar yarın akşam yemeğinden sonra herkes yatarken yatakhanenin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 307 Rep: 30553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 delinin kaçma planları Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatmakta olan 3 hasta, kaçmak için plan yaparlar. Planını açıklayan birinin planını kabul etmişler ve plan şu: -Arkadaşlar yarın akşam yemeğinden sonra herkes yatarken yatakhanenin kapısını açıcaz ve çıkacaz. Sonra ikinci katın kapısını açıcaz ve çıkacaz. Daha sonra ise çıkış kapısını açıcaz ve kaçacağız! demiş. DedikleRi gibi herkes yattıktan sonra üç kafadar 1. kapıyı açıp çıkıyor. Yavaş yavaş ilerleyip 2. kapıyıda açıp ilerliyorlar. Ama oda ne 3. kapı açık! Bunu gören deli: "Arkadaşlar, plan bozuldu. Geri dönüyoruz" demiş... ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 delinin kaçma planları Yazık ya, o kadar uğraşıp plan yapsınlar, tam kaçacak iken, kapıyı açık bulsunlar. Ne ise artık bir daha ki sefer:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: 3 delinin kaçma planları ![]() ![]() ![]() hehehhe payLaşım için meRsiii |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: adana/giresun
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: 3 delinin kaçma planları güseldi saol
__________________ Bu aşk havuz problemi yeni farkediyorum;kurmuştum denklemini ama çözemiyorum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |