![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Korktuğumuz ßaşımıza Geldi :))" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Korktuğumuz ßaşımıza Geldi :)) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Korktuğumuz ßaşımıza Geldi :)) :))) Güzelmiş elpis emeğine sağlık ;)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Korktuğumuz ßaşımıza Geldi :)) Emeğine sağlık elpis.... iyi bir paylaşım....... Ancak.... Son kare konunun ciddiyetini bozduğunu düşünüyorum. Çünkü: Siyası tarafgirlik Çalışmanın halisiyetini bozduğu gibi... İstifade amaçlı bakanların sayısını da azaltır. Amaç bence: Arksdsşların forumdan azami derecede istifade etmelerine katkıda bulunmak. ... Saygılarımla sevgili elpis.... |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Korktuğumuz ßaşımıza Geldi :)) siyasi bir nokta yok orada ancak biliyorsunuz ki milletçe biz başa getirdik onları ve bazı yapılanlardan korkar olduk burada mizahi bir şekilde açıklamış şayet şu an başta onlar olmasaydı da karikatürde yine siyasetçilere de değinilecekti konu sandığınız şey değil bence Ali Özdemir |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Korktuğumuz ßaşımıza Geldi :)) Alıntı:
Sandığım gibi olmadığına sevindim. Saygılarımla efendim. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |