![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Keskin zekâ diye ben buna derim." başlıklı konu görüntüleniyor, "Keskin zekâ diye ben buna derim. Adam, avlanmanın son derece yasak olduğu, yakalanınca çok yüklü para cezalarının kesin uygulandığı milli parkta, göl kenarında, kucağında kocaman bir balık ile parkın polis ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Keskin zekâ diye ben buna derim. Keskin zekâ diye ben buna derim. Adam, avlanmanın son derece yasak olduğu, yakalanınca çok yüklü para cezalarının kesin uygulandığı milli parkta, göl kenarında, kucağında kocaman bir balık ile parkın polis müdürüne yakalanmış.. 'Avlanma izniniz var mı?..' diye sormuş, polis müdürü.. 'Yok..' demiş adam, 'Gerek de yok çünkü bu balığı ben evimde besliyorum. Her gün buraya gelip gölde bir müddet yüzdürüyorum, ıslık çalıyorum dönüp geliyor, alıp eve götürüyorum..' 'Tamamen palavra..!' demiş polis müdürü, 'Balıklar bu dediğinizi yapamaz..' 'İnanın bu gerçek efendim.. İsterseniz göstereyim..' 'Tamam.. Görelim bakalım..' Adam balığı gölün derin sularına bırakmış, aradan birkaç dakika geçmiş, polis müdürü adama dönüp 'Evet?' demiş 'Evet ne?' 'Ne zaman geri çağıracaksın?' 'Neyi?' 'Balığı..' 'Hangi balığı?..' alıntı
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Keskin zekâ diye ben buna derim. balik hafizasi en fazla 3.saniyedir diye bilirim.. neyseki unutup geri donmemis nasil da yakalandigi sahibine durust davranmis aferin ona..:P..sirin hayvanlar cok seviyorum bunlari..hatta bunlardan birer tane istiyorum..:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |