![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "SUPERMEYDAN FORUM HABERLER Aldığımız son habere göre DESTİNA SGOR 'UN açtığı bu topici http://www.supermeydan.net/forum/for...read31458.html okurken ağlanacağı yerde güleyim derken sandalyeden düşmüş. Güncel haberlerde yaptığı açıklamaya göre bir şeyi olmadığını çatıdan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! SUPERMEYDAN FORUM HABERLER Aldığımız son habere göre DESTİNA SGOR 'UN açtığı bu topici Yorum sizin :( okurken ağlanacağı yerde güleyim derken sandalyeden düşmüş. Güncel haberlerde yaptığı açıklamaya göre bir şeyi olmadığını çatıdan düşse bile SUPERMEYDAN dan vaz geçemeyeceğini açıkladı. Forumdaki hayranları derin bir oh çekti.. doğangüneş Son günlerde yazdığı uzun yazılar nedeni ile klavyeyi yaktı. İki parmağıda incinmiş durumda. supermeydan.net için binlerce klavye helal olsun diyen doğangüneş ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha gösteriverdi cümle elaleme... YukseLL kendisine gelen özel mesajlar nedeni ile çok sıkıldığını, bunaldığını daral geldiğini sabah yaptığı basın açıklaması ile belirtti. Benimde bir özel hayatım var kendime ve Karıma ve Çocuklarıma vakit ayırmak istiyorum diyen YukseLL üyelerden biraz anlayış beklediğini de ekledi... güney psikoterapi görmeye başladı. Rüyasında bile başlık açtığını , ihraç ettiği üyelerin avatarlarının gece rüyalarına girdiğini açıklayan güney SUPERMEYDAN'ın terapi masraflarını karşılaması gerektiği açıklamasını yaptı. Doktoru endişelenecek bir şey yok yav.Korkmayın dedi SUPERMEYDAN moderatörlerinden gülüm sabaha kadar monopoly oynayıp battıktan sonraki üzgünlüğünü bi kenara bırakıp forum için elinden gelen gayreti her zaman göstereciğini söyledi. Önemli olanın özel hayattaki üzüntüleri iş hayatına yansıtmamak olduğunuda sözlerine ekledi... ![]() ![]() ![]() Bakalım devamı gelebilir?
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 494 Rep: 48470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Hakikaten süper olmuş sgor valla ben devamını bekliyorum ısrarla ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! çok hoş olmuş gerçekten :)) |
| | |
| | #4 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
aslinda aglanacak yerde aglar gulunecek yerde gulerim ama neyse olur boyle seyler....Emegine saglik keyifli bir paylasim olmus...
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Kesinlikle SÜPERMEYDAN benim terpi masraflarımı ödemeli..ovvvvvv "her yeri böcekler sarmış"....Terapi yaparken terapiye muhtaç oldum...:(((( Emeğine sağlık çok güzel ve hoş anlatım......
__________________ |
| | |
| | #6 | |||
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
![]() Sağol kardeşim .. Bir habere konusun bilgine.. ![]() Alıntı:
![]() ![]() Beğendiğine sevidm canım kardeşim.. Daha bitmedi.. Alıntı:
Teşekkürler güney ablam.. Beğendiğine sevindim.. Ayrıca REP veren arkdaşlara teşekkürler..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | |||
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Güzel, güzel, SGOR artık bu forumun aynı zamanda magazinciside oldu, son dakika haberleri SGOR'dan:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 | ||
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Sende haberimin bir parçası olacaksın one göre..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | ||
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Ya bu çok hoşuma gitti kardeşim varmı son haberlerin forumumuzdan okumak istiyorumda:))
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |