![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Ya sen adamı öldürürsün.... Deminden beri evin neresinde bu kamera diye dolanıyorum...Gülümmm sen mi söledin yoksa... Valla neolmuş ne bitmiş yeni öğrendim bende nelerde yapmışız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 427 Rep: 42386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #33 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 427 Rep: 42386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Yok canım benim uyduruyor SGOR, bu magazinciler hep böyle aramızı bozmaya çalışıyolar gel sen onlara uyma
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #34 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Tamam hayatım.. o deli vede asparagas habercinin teki....elinde mikrofon dolanıp duruyo...( laf aramızda bazı şeyleri doğru sölüyo)...:)))
__________________ |
| | |
| | #35 | |||
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
teşekkürler kardeşim.. ![]() Ben diyorsam doğru diyorumdur.. ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Yalansız doğru haber için SGOR'u izlemeye devam edin..
__________________ | |||
| | |
| | #36 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
Güzel bir benzetme olmuş tşk ederim.Hapishanede çekilmiş bir kaç fotoğrafımı buraya koyacaktım ama bakışlarımdan ürküp foruma bir daha gelmezsiniz diye vazgeçtim:)
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. | |
| | |
| | #37 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
Valla biraz daha ugrassan tutturacakmissin ha..Canimsin sen benim yine harika bir paylasimda bulunmussun tesekkurler...
__________________ | |
| | |
| | #38 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
![]() Beğendiğine sevindim canım arkadaşım.. teşekkürler..
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |