![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: carpediemcan ´isimli üyeden Alıntı hep sgor mu yazacak azıcık ben dedikodu yapayım gerçi erkekler daha ii yapıyor ya neyse...:)) karizma ve serseri ozi artık dost olduklarını kabul edip kız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
Kuzeyciğim gelecek az kaldı canım....dağıtacak ortalığı....:)))) süpermeydanın magazin haberleri bitmez valla.......devamını bekliyorum merakla.... ![]()
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
Rüya delüüü nerelerdesin canım ya sana email çektim bilgine .. Görüşmek üzere.. Alıntı:
Katkın için çok teşekkür ederim kardeşim.. Çok hoş olmuş kendine haksızlık etme erkekler daha iyi yapıyor diye.. Ben bana gelen yardım amaçlı mesajlara cevap vermeye çalışıyorum.. Müsait olmadığım zamanlar karşılıksız kalabiliriyor.. Lütfen kusura bakmayın.. NOT: Diğer üyelerimizinde katkıları olursa mutlu oluruz.. SGOR
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | ||
| | |
| | #23 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Forumumuzda herkesin bildiği gibi SGOR arkadaşımız motor delisi olarak tanınıyor, fakat öğrendiğimize göre, SGOR'un motor delisi gibi görünmesinin sebebi aslında motor fobisi olduğunu çaktırmamakmış, bu yüzden de motor ile beraber çekilmiş resimlerini hep görüyoruz, amacı motor fobisini yenmeye çalışmak imiş:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #24 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
![]() ![]() ![]() Fobim ha.. Aslında bu habere sevinecek Annemdir.. ama malesef HOBİM.. ![]() Çok teşekkür ederim.. Canım kardeşim.. SGOR'dan.. - 1982 yılında yanlışlıkla Konya'da doğdu. Sonra etliekmeği yedi ve çok sevdi. - O gün bu gündür halen bu şehirde ikamet ediyor. - Doğum yeri gibi hayatı da zıtlıklara boğuldu. (Hayattan güzel bir ders aldı.. ama şuan çok mutlu ve huzurlu) - 1993 yılında, Ağabey'inde desteğiyle motosiklet ailesine katıldı. - Konya, Beyşehir, Seydişehir, Alanya, Mersin, Otoban gibi yollarda motosiklet öğrenimini tamamladı. - Çektiği fikir çileleri yüzünden, kafasında saç kalmadı garibin. :( Ama o yılmadı.. Kirli sakal koydu.. (Asla kesmez)
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | |
| | |
| | #25 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Dedikodular ![]() -Karakarizma'ın webcam ı bozulmuş. O yüzden özel bir kanalın canlı yayın ekibiyle anlaşma imzalamış. Akşam saat 20:00'de saat kulesinden tüm hayranlarına canlı yayın yapacakmış. Bir gününü nasıl geçirdiğini anlatıp röportaj verecekmiş ayrıca Fashion Tv de SMF modası ile ilgili bir defilede baş manken olarak çıkıp para almayacak sokak çocukları yararına podyumda boy gösterisi yapacakmış.. -sheytan, bundan böyle kendisini işyerine kapamış. Hatta işyerinden ayrılamadığı için bundan sonra SMF toplantılarının işyerinde yapılmasını yönetimden talep etmiş. Bu duruma yönetimin pek sıcak bakmadığı düşünülüyormuş.. -YukseLL'den dün akşamdan beri haber alınamıyormuş. Hayatından endişe edilen YukseLL hakkında ''kayıp aranıyor''ilanı verilmiş.. -Rabia,nın evinde büyük hazırlıklar yaptığı ve bütün eşyalarını toplayıp yurtdışına kaçacağı konusunda söylentiler yayılmaya devam ediyormuş. Yurtdışında Avrupa SMF isimli bir site kurmayı planlayıp, bu konuda ki tüm ekipmanları hazırladığı düşünülüyormuş.. ![]() ![]() ![]() Görüşmek üzere.. SGOR
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #26 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!!
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #27 |
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Ya sen adamı öldürürsün.... Deminden beri evin neresinde bu kamera diye dolanıyorum...Gülümmm sen mi söledin yoksa...
__________________ |
| | |
| | #28 | |
Hep Gülüm yaptı zaten.. ![]() ![]()
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | |
| | |
| | #29 |
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Bende onun sırlarını anlatayım da görsün o gününü...:))) Yine yok bak ortalıkta...
__________________ |
| | |
| | #30 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
Alemsin vallahi...Yurtdışına gideceğim inşallah birgün ...kaçmayacağım...gideceğim...Japonyayı ve Afrika ülkelerini geznek istiyorum. SMF sensiz olmaz...Ekipte sen de varsın
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |