FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!!

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "-- SUPERMEYDAN üyeleri tarafından efendiliği, mümtaz kişiliği ile tanınan ve aynı zamanda mütevaziliği ile tüm üyelerin sempatisini kazanmış olan mrs.x.ray nickli üyemiz. Geçtiğimiz günlere kazandığı Güzel avatar yarışmasının tadını çıkarırken.. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-06-2008, 06:29 PM   #11
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!!

--SUPERMEYDAN üyeleri tarafından efendiliği, mümtaz kişiliği ile tanınan ve aynı zamanda mütevaziliği ile tüm üyelerin sempatisini kazanmış olan mrs.x.ray nickli üyemiz. Geçtiğimiz günlere kazandığı Güzel avatar yarışmasının tadını çıkarırken..
Öte yandan mrs.x.ray kazandığı avatar yarışmasında daima 1. gelmek istediğini ifade etti.
Yeni avatar yarışmasına katılacağı Resmi bir sır gibi saklanmakta.

--Katıldığın toplantıların ve üyelerle olan görüşmelerinin yanı sıra sitemizdeki topiclerde hemen hemen her zaman Fenerbahçe delisi olduğunu dile getiren onairci nickli üyemizin aslında koyu bir Beşiktaş'lı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.
Bunun nedenini soran muhabirlerimize "Delikanlı kız renkli takım tutmaz" şeklinde açıklamada bulundu.

--Site içindeki Yönetim temsilcilerimizden olan orkuorkun üyemiz kimi zaman ön planda kimi zaman backraund'da kalan üyemiz orkuorkun "Karşı cinse olan güvenim tamamiyle bitmiştir. Malum evlilik yaşımızda geldi çattı.
Güvenebileceğim aynı zamanda anlaşabileceğim bir insan bulma vakti geldi de geçiyor, bunu ancak ve ancak SMF’ den yani
SUPERMEYDAN üyelerinin içinden bulabilirim. Yakın bir zamanda site içinde bir evlilik yapmayı planlıyorum" dedi.

SMF içerisindeki patlayan bombalara bir yenisi daha eklendi.

--SUPERMEYDAN 'ın seçkin üyelerinden olan carpediemcan ile yaptığımız röportajda şok söylemlerle karşılaştık.
Muhabirimizin sorularına yanıt veren carpediemcan "Motosiklete gönül veren birçok kişiden birisiyim fakat yıllardır içimdeki aşkı ortaya koyabilmiş ve hevesimi almış değilim.

Nedeni nedir diyen muhabirimiz? Ben bir bayanım.. Erkek olsaydım!

Türk toplumu olarak dışa dönük bir hayat yaşamaktayız dedi..
Bunun karşılığında carpediemcan hanım dışa dönük hayat derken neyi kastettiğinizi biraz açarmısınız?" diyen muhabirimize "Ben aslında kalbimin derinliklerinde mopet yani hak deyimiyle "çit yüzlük" hastasıyım ama maalesef dışardan gelecek tepkilere olan korkumdan dolayı racing motosiklet hayranı gibi gözüküyorum" dedi.
carpediemcan ile olan röportajımız şu cümleleri ile son buldu "Ben sivri burun ayakkabı giymek, arkasına basmak, içine beyaz havlu çorap giymek ve üzerine siyah kumaş pantolon, beyaz gömlek (üstten üç düğmesi açık) giymek istiyorum. Parmaklarımı seyyardan alınmış demir yüzzüklerle doldurmak, saçlarımın ensesini uzatıp çit yüzlüğüme yan oturup saçlarımı dalgalandıra dalgalandıra yolculuk etmek istiyorum. Lakin halkın bakış açısı değişik olacağından bunlar içimde hep fantazi olarak kalıyor. Bence insanlar istediği gibi yaşamalılar" dedi ve konuşmasına son verdi.

Bilmeyenleriniz için mopet motosiklet

Racing motosiklet

Hakkınızı helal edin Arkadaşlar..
Sponsored Links
Alt 13-06-2008, 06:52 PM   #12
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

vay be sgor ne cevherler varmış sende kutluyorum profosyonel yaparsında sen bu işi backraundun var.helal olsun zevkle okuyoruz
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 13-06-2008, 07:09 PM   #13
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

SGOR kardesim
dunyada hic acilmamis nadide cicekleri de bulmak kolay degildir, kitaplarda belgesellere,hatta soyleyenlere inanmayip, uzaklara daha uzaklara yayilmanizi oneririm.
zira bazen tam yani basimizdaki cicekleri bile gormedigimizi algilamanin bir yoludur.
o motorsikletine bir rota gonlunle cizdigin zaman yesilliklerin oraya surersen gonlunun cennetine varirsin gibime geliyor.
ben 20.000 km sonra buldum
orkuorkun isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 13-06-2008, 07:11 PM   #14
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

güzel olmus :) eline sağlık ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-06-2008, 07:37 PM   #15
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Allah korusun, ben FENERBAHÇEM'den başka takım asla tanımam (çünkü yok:)), birde sebebine bakın ya, ne yani ben delikanlı kız değil miyim şimdi aa:))

Çok güzel olmuş son dakika haberlerin, neler varmışda forumda haberimiz yokmuş:)

Benim hakkım helal:)))
Alt 13-06-2008, 09:39 PM   #16
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Nereden buluyorsun bu kadar akıcı şeyleri.
Tek kelime ile harika oluyor.
Eminim burada kalmayacak bu güzel katkın bu konuda.
Alt 13-06-2008, 11:03 PM   #17
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.. İnş. devamı gelecek..
Alt 14-06-2008, 02:57 PM   #18
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
--SUPERMEYDAN üyeleri tarafından efendiliği, mümtaz kişiliği ile tanınan ve aynı zamanda mütevaziliği ile tüm üyelerin sempatisini kazanmış olan mrs.x.ray nickli üyemiz. Geçtiğimiz günlere kazandığı Güzel avatar yarışmasının tadını çıkarırken..
Öte yandan mrs.x.ray kazandığı avatar yarışmasında daima 1. gelmek istediğini ifade etti.
Yeni avatar yarışmasına katılacağı Resmi bir sır gibi saklanmakta.

--

Hakkınızı helal edin Arkadaşlar..
aşk olsun ya çok şaşırdım gerçekten :)))
çok hoş olmuş eline sağlık.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-06-2008, 09:36 PM   #19
Yeni Kayıt

ruya_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

ruya_2 will become famous soon enoughruya_2 will become famous soon enough

Süper olmuş canım arkdaşım.. gerçekten sen bu işi biliyorsun.
ruya_2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-06-2008, 02:15 PM   #20
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

hep sgor mu yazacak azıcık ben dedikodu yapayım gerçi erkekler daha ii yapıyor ya neyse...:))

karizma ve serseri ozi artık dost olduklarını kabul edip kız arkadaşlarını ona göre seçmeye karar vermişler duyduğuma göre karizma atıyla gidiyor özide onu eşşeğiyle takip ediyormuş.az gitmiş uz gitmişler aynı merada soluklanmışlar baktılarki işe yaramıyor yürümeye karar vermişler..
geçenlerde bir gün bir karartı topluluk gördüm epey geniş yolda yürümeye çalışıyorlar ama nedense sarhoş gibi yürüyorlarmış önlerinde bir kaç adam...adamlar tektek dökülünce kara çarşafları birer birer çıkarıp içlerindeki bikinlerini göstermişler..sonra kara karizma bisikletiyle ufuktan gözükmüş:)))ne görülmüş sizce:))ben arkadaydım görmedim vallaa..:))

sayın üyemiz almuallim daha neşeli ama bir okadarda hırslı olmuş.onun devamını açtık gözlerimizi bekliyoruz..
yeni moderatör lerimiz olanca hızıyla sörf yaparken sayın adminlerimiz derin bir nefes almışlar..o kadar derinki şimdi kimse kalmamış forumda:))!!!!halbuki daha görmek istediğimiz göstermek istediğim şeyler vardı....:))
tam ağamızı kralı bulduk derken elimizde iddaa kuponları ortada kaldık..bütün hayatını siyasete adayan güneyin içindeki güzel yanını ortaya çıkaran kuzeyimizi alkışlıyoruz ve onuda aramızda görmek istiyoruz

bu arda bu bölmü açan sayın ve sevgili arkadaşmız sgora teşekkür ediyorum.umarım oda artık hem konuşmalarını hemde üyelerin isteklerini özelden yanıtlamamayı öğrenmiştir:))

Konu carpediemcan tarafından (15-06-2008 Saat 02:22 PM ) değiştirilmiştir..
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil