![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "-- SUPERMEYDAN üyeleri tarafından efendiliği, mümtaz kişiliği ile tanınan ve aynı zamanda mütevaziliği ile tüm üyelerin sempatisini kazanmış olan mrs.x.ray nickli üyemiz. Geçtiğimiz günlere kazandığı Güzel avatar yarışmasının tadını çıkarırken.. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! --SUPERMEYDAN üyeleri tarafından efendiliği, mümtaz kişiliği ile tanınan ve aynı zamanda mütevaziliği ile tüm üyelerin sempatisini kazanmış olan mrs.x.ray nickli üyemiz. Geçtiğimiz günlere kazandığı Güzel avatar yarışmasının tadını çıkarırken.. Öte yandan mrs.x.ray kazandığı avatar yarışmasında daima 1. gelmek istediğini ifade etti. Yeni avatar yarışmasına katılacağı Resmi bir sır gibi saklanmakta. --Katıldığın toplantıların ve üyelerle olan görüşmelerinin yanı sıra sitemizdeki topiclerde hemen hemen her zaman Fenerbahçe delisi olduğunu dile getiren onairci nickli üyemizin aslında koyu bir Beşiktaş'lı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Bunun nedenini soran muhabirlerimize "Delikanlı kız renkli takım tutmaz" şeklinde açıklamada bulundu. --Site içindeki Yönetim temsilcilerimizden olan orkuorkun üyemiz kimi zaman ön planda kimi zaman backraund'da kalan üyemiz orkuorkun "Karşı cinse olan güvenim tamamiyle bitmiştir. Malum evlilik yaşımızda geldi çattı. Güvenebileceğim aynı zamanda anlaşabileceğim bir insan bulma vakti geldi de geçiyor, bunu ancak ve ancak SMF’ den yani SUPERMEYDAN üyelerinin içinden bulabilirim. Yakın bir zamanda site içinde bir evlilik yapmayı planlıyorum" dedi. SMF içerisindeki patlayan bombalara bir yenisi daha eklendi. ![]() ![]() ![]() --SUPERMEYDAN 'ın seçkin üyelerinden olan carpediemcan ile yaptığımız röportajda şok söylemlerle karşılaştık. Muhabirimizin sorularına yanıt veren carpediemcan "Motosiklete gönül veren birçok kişiden birisiyim fakat yıllardır içimdeki aşkı ortaya koyabilmiş ve hevesimi almış değilim. Nedeni nedir diyen muhabirimiz? Ben bir bayanım.. Erkek olsaydım! Türk toplumu olarak dışa dönük bir hayat yaşamaktayız dedi.. Bunun karşılığında carpediemcan hanım dışa dönük hayat derken neyi kastettiğinizi biraz açarmısınız?" diyen muhabirimize "Ben aslında kalbimin derinliklerinde mopet yani hak deyimiyle "çit yüzlük" hastasıyım ama maalesef dışardan gelecek tepkilere olan korkumdan dolayı racing motosiklet hayranı gibi gözüküyorum" dedi. carpediemcan ile olan röportajımız şu cümleleri ile son buldu "Ben sivri burun ayakkabı giymek, arkasına basmak, içine beyaz havlu çorap giymek ve üzerine siyah kumaş pantolon, beyaz gömlek (üstten üç düğmesi açık) giymek istiyorum. Parmaklarımı seyyardan alınmış demir yüzzüklerle doldurmak, saçlarımın ensesini uzatıp çit yüzlüğüme yan oturup saçlarımı dalgalandıra dalgalandıra yolculuk etmek istiyorum. Lakin halkın bakış açısı değişik olacağından bunlar içimde hep fantazi olarak kalıyor. Bence insanlar istediği gibi yaşamalılar" dedi ve konuşmasına son verdi. Bilmeyenleriniz için mopet motosiklet ![]() Racing motosiklet ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkınızı helal edin Arkadaşlar..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! vay be sgor ne cevherler varmış sende kutluyorum profosyonel yaparsında sen bu işi backraundun var.helal olsun zevkle okuyoruz |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! SGOR kardesim dunyada hic acilmamis nadide cicekleri de bulmak kolay degildir, kitaplarda belgesellere,hatta soyleyenlere inanmayip, uzaklara daha uzaklara yayilmanizi oneririm. zira bazen tam yani basimizdaki cicekleri bile gormedigimizi algilamanin bir yoludur. o motorsikletine bir rota gonlunle cizdigin zaman yesilliklerin oraya surersen gonlunun cennetine varirsin gibime geliyor. ![]() ben 20.000 km sonra buldum |
| | |
| | #15 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Allah korusun, ben FENERBAHÇEM'den başka takım asla tanımam (çünkü yok:)), birde sebebine bakın ya, ne yani ben delikanlı kız değil miyim şimdi aa:)) Çok güzel olmuş son dakika haberlerin, neler varmışda forumda haberimiz yokmuş:) Benim hakkım helal:)))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Nereden buluyorsun bu kadar akıcı şeyleri. Tek kelime ile harika oluyor. Eminim burada kalmayacak bu güzel katkın bu konuda.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #17 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.. İnş. devamı gelecek..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #18 | |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Alıntı:
çok hoş olmuş eline sağlık. | |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 147 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! Süper olmuş canım arkdaşım.. gerçekten sen bu işi biliyorsun. |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Forum dan SON DAKİKA HABERLER!!! hep sgor mu yazacak azıcık ben dedikodu yapayım gerçi erkekler daha ii yapıyor ya neyse...:)) karizma ve serseri ozi artık dost olduklarını kabul edip kız arkadaşlarını ona göre seçmeye karar vermişler duyduğuma göre karizma atıyla gidiyor özide onu eşşeğiyle takip ediyormuş.az gitmiş uz gitmişler aynı merada soluklanmışlar baktılarki işe yaramıyor yürümeye karar vermişler.. geçenlerde bir gün bir karartı topluluk gördüm epey geniş yolda yürümeye çalışıyorlar ama nedense sarhoş gibi yürüyorlarmış önlerinde bir kaç adam...adamlar tektek dökülünce kara çarşafları birer birer çıkarıp içlerindeki bikinlerini göstermişler..sonra kara karizma bisikletiyle ufuktan gözükmüş:)))ne görülmüş sizce:))ben arkadaydım görmedim vallaa..:)) sayın üyemiz almuallim daha neşeli ama bir okadarda hırslı olmuş.onun devamını açtık gözlerimizi bekliyoruz.. yeni moderatör lerimiz olanca hızıyla sörf yaparken sayın adminlerimiz derin bir nefes almışlar..o kadar derinki şimdi kimse kalmamış forumda:))!!!!halbuki daha görmek istediğimiz göstermek istediğim şeyler vardı....:)) tam ağamızı kralı bulduk derken elimizde iddaa kuponları ortada kaldık..bütün hayatını siyasete adayan güneyin içindeki güzel yanını ortaya çıkaran kuzeyimizi alkışlıyoruz ve onuda aramızda görmek istiyoruz bu arda bu bölmü açan sayın ve sevgili arkadaşmız sgora teşekkür ediyorum.umarım oda artık hem konuşmalarını hemde üyelerin isteklerini özelden yanıtlamamayı öğrenmiştir:)) Konu carpediemcan tarafından (15-06-2008 Saat 02:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |