![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "+18 Beyler Fistiklara Bakin Ama (+18)" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() | +18 Beyler Fistiklara Bakin Ama (+18)
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu baslıkla bu mesaj cok hit alacagı kesin.Bakıpda hayal kırıklıgına ugrayanlar epey kulaklarını cınlatır senın, haberin olsun
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() | işte bende böle bi yorum bekliyodum çınlatsınlar bakalım keyif alcaklar ama orası kesin :D
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 ![]() | ben şam fistigi sanmiştim..buyuk hayal kirikligi!!! |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 3 ![]() | Hrbİ Komİk Oldu Ya Valla Ben De Pemala Falan Fİlan Vardir Sandim :::):)::):):):) |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 2 ![]() | ne fıstıklar be içim geçti ha ellerine sağlık
__________________ Hαуαт βіzε мuтLu oLма şаиѕı v£ям£di ѕєvqіLі... |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 2 ![]() | cok komıksın olsun sen varsınya sende yetersin sende bı guselsın sonucta??:) |
| | |
| | #8 | |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
-hepimiz hemfikirmiyiz bu konuda -evettttt
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? | |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 2 ![]() | valla gerçekten şok oldum. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | hehe :Orgasmo: Ay ne mizah ne mizah............. Sen fıstık görmemişsin canım Şunları ekleyeyimde konu boşa düşmesin bari :) Yeni mahsul, geel.... ImageShack - Hosting :: antep1hn7.jpg ImageShack - Hosting :: antep2kf9.jpg ImageShack - Hosting :: antep3od2.jpg Fıstık dede: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |