![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "+18 Beyler Fistiklara Bakin Ama (+18)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Muslumce ´isimli üyeden Alıntı :Orgasmo: Ay ne mizah ne mizah............. Sen fıstık görmemişsin canım Şunları ekleyeyimde konu boşa düşmesin bari :) Yeni mahsul, geel.... ImageShack - Hosting :: antep1hn7.jpg ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Yeni Uye ![]() | Alıntı:
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | cirkin kadın cirkin kadın vardır yok diye sadece kadınları teselli etmek için söylenmiş bir söz ama şu var cok güzel olupta anlaşamıycağı bir insan olcağına normal biri olsun anlaşa bileceğin biri olsun daha iyi bir ömür güzelliğin karşısına oturarak olmıycağına göre neyse işte kısaca çırkın kadın vardır ama bakış acısında |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | hmm saygı duyarım ama ne kadınlar ne bakımlar yaptırıp ne güzelliklere kavuşuyolar hepimiz biliyorz estetik bakım... vs aldı başını yürüdü gerçekten yok yok çirkin tabiri yakında kalkar demedi demeyin
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | +18 hatta +24 Baktım ama biraz tombul değiller mi? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |