FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

Yazılım sekse benzer

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Yazılım sekse benzer" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ücretsiz olması tercih sebebidir... Bildiğiniz "Atasözleri, Deyimler ve Özdeyişler" kitaplarını unutun; devir teknoloji ve bilişim devri. Biz de en eğlenceli teknolojik özdeyişleri burada topladık. Savaşlar ve sıkıntılı dönemler, en akılda ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-06-2008, 01:21 AM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Yazılım sekse benzer

Ücretsiz olması tercih sebebidir...

Bildiğiniz "Atasözleri, Deyimler ve Özdeyişler" kitaplarını unutun; devir teknoloji ve bilişim devri. Biz de en eğlenceli teknolojik özdeyişleri burada topladık.

Savaşlar ve sıkıntılı dönemler, en akılda kalıcı atasözlerinin ve özdeyişlerin ortaya çıkmasını kolaylaştıran zamanlardır. Modern dünyada ise ölçek çok daha küçük; yazılımla ilgili herhangi bir sıkıntı ya da bildik bir hata, teknoloji dünyasına yeni bir özdeyiş kazandırmak için yeterli. Biz de başta Linux çekirdeğini geliştiren Linus Torwalds olmak üzere önemli kişilerin ağızlarından dökülen en iyi özdeyişleri bir araya getirdik.

Linux Torwalds'ın Dilinden

- Linux gibi bir sistem oluşturmanız için sadece iyi bir kodlayıcı olmanız yetmez, aynı zamanda sinsi bir hergele de olmanız gerekir.

- Linux felsefesi; "Tehlikenin yüzüne gül…" değildir. Doğrusu; "Kendi işini kendin yap" şeklindedir.

- Yazılım sekse benzer, ücretsiz olması tercih sebebidir.

- Microsoft kötü kalpli değil, sadece gerçekten niteliksiz işletim sistemleri yapıyor.

- Bazıları tombul bir penguenin Linux'un zarafetini iyi temsil edemediğini düşündüklerini söylüyor. Ben de onların daha önce hiç kendilerine doğru saatte 100 mil hızla gelen öfkeli bir penguen görmediklerini hemen anlıyorum.

- Zeka, çalışmadan işi halletme yeteneğidir.

- "Windows'ta çöken bir program yazdım" dediğinizde, insanlar size boş boş bakıp "Ben onları sistemle birlikte ücretsiz ediniyorum zaten" der.

Diğer Özdeyişler

- Bilgisayarlar hiç fonksiyonel değil, size sadece cevapları veriyorlar. (Pablo Picasso)

- Bilgisayar sahibi olmanın en az bilinen avantajı, hata yaptıklarında onlara yapabileceklerinizi engelleyen bir kanun olmamasıdır. (Joe Martin)

- Bilgisayarlar birçok şeyi yapmayı kolaylaştırıyor, ancak bunların çoğu, aslında yapılması gerekli olmayan şeyler. (Andy Rooney)

- Hata yapmak insana özgüdür, suçu bilgisayara atmak daha da insana mahsustur. (Robert Orben)

- Bilgisayarı olan bir ahmak, sadece daha hızlı ve daha iyi bir ahmaktır. (Rich Julius)

- Bilgisayarlardan değil, onların yokluğundan korkuyorum. (Isaac Asimov)

- İnternet tek bir olgu değil; aynı dili konuşan sayısız iletişim ağının bir koleksiyonu. (Jim Clark)

- Bence bilgisayar virüsleri de canlı olarak sayılmalı, çünkü bugüne kadar meydana getirdikleri tek şey yıkım olan insanın doğası ile ilgili çok şey anlatıyorlar. (Stephen Hawking)

- Süper bilgisayarlar insan beyni kapasitesine 2010'da ulaşacak. Kişisel bilgisayarlar ise bunu 2020'de gerçekleştirecek. (Ray Kurzweil)

- İnsanlar bilgisayarların onları hata yapmaktan alıkoyacağını sanıyor ama yanılıyorlar. Bilgisayarlar daha hızlı hata yapmanızı sağlar. (Adam Osborne)

Shiftdelete.Net
Sponsored Links
Alt 10-06-2008, 01:46 AM   #2
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor
Cevap: Yazılım sekse benzer

Yazılım sekse benzer, ücretsiz olması tercih sebebidir...
peki, ucretli olan programlari uygulayamayacakmiyiz yani...:P

Seçenekler
Stil