![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "hayvan atasözleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "HAYVAN ATASÖZLERİ..... beni bacagimdan asanin ben de bacagina ... / koyun suyu içsen de sokarim içmesen de sokarim / yilan altimda buzagi arayan kerizin enayinin önde gidenidir / öküz bedevi, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | hayvan atasözleri HAYVAN ATASÖZLERİ..... beni bacagimdan asanin ben de bacagina ... / koyun suyu içsen de sokarim içmesen de sokarim / yilan altimda buzagi arayan kerizin enayinin önde gidenidir / öküz bedevi, çölde gezenin karagün dostudur / kutup ayisi atladigin yere dikkat et / sazan uzanamadigim ciger mundardir / kedi kaz gelecek yerden hayir gelmez / tavuk köprüde dayi diyene inanma / ayi yem veren insanin gözünü oy / karga devletin mali deniz, yemeyen biziz / domuz geçen altin semer taktim sonra baktim yine ben / esek ![]() bende sans olsa çölde kutupayisi dogardim / abaza boz ayi unutma, unutulanlar unutanlari asla unutmazlar / balik ![]() ölümüm arpadan olsun / at kurt kocayinca affetmem ulen / köpek ![]() ![]() hanim, ben sudan gelinceye kadar su bizim sipayi dövüver / esek sögüt dalina yuva yaparsan yavrunu sinek kapar / manda hosaf da neymis mis gibi karpuz kabugu varken burda / gurme esek sakla yosunu....unuttum lan atasözünü... neydi lan ? / balik ![]() ![]() bir insan sana "esek" derse umursama, ama 5 kisi sana "esek" derse git kendine bir semer al / paranoyak at ![]() ![]() pantolunu gösteren ütü, sarikiz'i gösteren sütüdür / tosun ![]() ![]() ![]() alıntı:Atila ISIK
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |