![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "mete mete mete....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Karanlık ve virajlı yolda hızla ilerliyordu otobüs... Bütün yolcular sanki bilinmezliğe gidiyor gibiydiler..Kimisi gözlerini kapamış kimisi burnunu cama dayamış sessizlik içinde ,arasıra sarsılsalarda gidecekleri yere varabilmeyi umut ediyorlardı. Tarih: 30 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mete mete mete..... Karanlık ve virajlı yolda hızla ilerliyordu otobüs... Bütün yolcular sanki bilinmezliğe gidiyor gibiydiler..Kimisi gözlerini kapamış kimisi burnunu cama dayamış sessizlik içinde ,arasıra sarsılsalarda gidecekleri yere varabilmeyi umut ediyorlardı. Tarih: 30 aralık... Biz iki deli çokça yapılan polemiklerden sonra nihayet otobüse binmiş ve hayallerimizi süsleyen karadenizin o eşsiz kıyısına doğru keyifle yolculuk yapıyorduk..Kulaklıklarımızdan gelen "selim sesler" in o enfes ve bir o kadar kıvrak müziğiyle coşarken bir ara insanların kafalarını sallayarak bize baktıklarını gördüm..Müziği kıstığımda -delimidir ne dir bunlar diyen yaşlı amcaya bakması için yanımdaki arkadaşı biraz sertçe dürtmüş olacağımki -ne oluyor be ne dürtüyon sesiyle arakadaşımın ağzını kapatmam bir oldu...İkimizde sessiz sessiz gülüyordu... Ama en komiği yanımızda biten hostesin sözleri olmuştu.. -ne kadar eğlencelisiniz -hı hı -ay bende yılbaşı gecesi proğram yapıyorum.........barda gelsenize... -hı hı Hostesin yanımızdan uzaklaşmasıyla birlikte dedikodu kazanı tutulamayan kahkahalarla gecenin bir yarısına kadar kaynadı.... Hava buz gibiydi otobüs gecenin bir yarısı bizi bilmediğimiz bir yerde indirdiğinde birbirimizin yüzdeki ifade karmakarışıktı.Hem mutlu hem korkulu hemde meraklıydık... -en iyisi bir taksiye binelim...fikri en doğrusuydu.... 20 dk lık yolculuktan sonra gecenin ayazında donmuş bir şekilde pansiyonun kapısındaydık..Hiç ışık yoktu... 10 dk süren bekleyişten sonra bir kadın ve 12 -13 yaşlarında bir delikanlı geldi. Kapıyı açtılar ve biz heyecenla üst kata doğru çıkmaya başladık.. -Kızım perili köşk gibi burası...Diyen arakadaşımı bir türlü susturamıyordum. Pansiyon sahibi kadın hiç kapanmayan ağzıyla ve kulakları yırtan o cırtlak sesiyle sürekli konuşuyordu..konuşuyor....konuşuyor... Çatı katındaki manzara muhteşemdi... Bir ara kadının oğluymuş 12 -13 yaşlarındaki çocuğa baktı bizim deli ve başladı sanki annesiyle yarışır gibi konuşmaya... -ne tatlısın sen adın ne? -.....ses yok.. kaçıncı sınıfa gidiyorsun? -........tık yok -sana kitap göndereyim -...nefes bile yok -çok çekingen bir çocuksun ama ben seni açarım. -.........kafasını kaldırıp bakmıyor bile -neyse senin tadın yok bu gün -.........merdivenlerden hızla giden biri Kapıyı hızla kapatan arkadaşım ne biçim çocuk bu ya anasına bak çenesi yerde çocuğa bak...Asosyal olmuş anası sayesinde diye konuşurken ben gülme krizinde yatağa attım kendimi... Klimanın o deli eden sesine ve buz gibi odaya rağmen ikimizde çok mutluyduk ve yatağa uzanıp tam başucumuzdaki pencereden gelen deli soğuğa rağmen heyecan ve yorgunluğun birlikteliği ile uykuya daldık...saat 03:00 civarıydı... Sabahın ilk ışıklarıyla uyandım.Yanımda uyuyan arkadaşıma baktım aslında oda uyanıktı ama -of yat hadi ne dikildin tepeme bırakta uyuyalım dedi. Uzanıp pencereyi açtım 31 Aralık sabahı karadenizin bu eşsiz kıyısında uyumak olmazdı. Kocaman yatakta (sonradan anladım baya bir küçükmüş) keyifli bir s bet başladı sabah saatin 06:30 unda.....Yatağa ters yatıp ayaklarımızı pencereden dışarı uzattık ..Dışardan bakanlar herhalde "yazık bunlara sığamamış lar yataga bu soğukta donacak pembe ayakları zavallıların "diyordu.. Garipti hiç üşümüyorduk. Gökyüzünde özgürce dolaşan martıları seyre dalıp bu senin martın bu benim martım hikayeleriyle konuşurken keyifle... birden bire kulakları sağır eden sesle ayaklarımız ve kafalarımız yer değiştirdi.Ne oluyor dedik korkuyla..Çocuğun biri avazı çıktığı kadar bağırıyordu. -lan METE METE -lan senin ananı avradını........lan -hey o......çocuğu daha uyuyonmu lan -kalk lan .......... sese daha tumturaklı bir sesle cevap geldi... -ne bağırıyon lannnn anasını avradını...... -uyandık işte o.............çocuğu -geliyoz be., i....... Şaşkınlık içinde birbirimize bakıyorduk...Ve birden kahkahalar atıp gülmeye başladık.Tatilimizin ilk sabahında kulağımıza gelen bu engin kültür sahibi akşam ısrarla konuşmayan ,sorulan soruyu cevapsız bırakan mahcup utangaç kafası yerde pansiyoncunun "güya" asosyal oğlu idi... O günden sonra biz iki arkadaş ne zaman küfretmek gelse içimizden bas bas bağırırız METE METE METE......diye.... s.Güney sevgili Carpediemcan a..... Konu güney tarafından (31-05-2008 Saat 08:52 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mete mete mete..... İnananamıyorum sana..artık herşeyimizi biliyorlar:))) bu kadar güzel bir anlatım pes yani.... daha neler oldu neler neler......:)))) eline sağlık sen bitanesin büyük bir keyifti benim için seninle olmak |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mete mete mete..... Alıntı:
İstersen devamını da yazayım hı ne dersin...:)))) Damper hasan -hey yanına salatada istiyorum ayrıca indirimde... han bar pansiyoncunun evindeki kahvaltı bütün karadenizi gezmeler....... Can Mali hamam cafe nargile........liste uzar gider ha unutmadan "müsteşarın karısı ve gelinini" unutmamak lazım....... hepsi ayrı bir öykü olur.... | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mete mete mete..... müsteşarın karısı ve gelini:))koptum sabah sabah...soğuk kış gününde o sıcacık güneşi içimizde hissetmiştik.başka turlara inşallah beraber.. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mete mete mete..... iki kafadar ve hazin sonu işte bu olsa gerek e ne işiniz var sizin o ayda ne işiniz var karadenizde...........ama harika bir anı olmuş sizin açınızdan mete mete kelime dağarcığıma ekledim hehehehehe ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mete mete mete..... yavuz sanada nasip olur inşallah bu keyifli turlar dostlarınla..mete mete yi bize kullanma olurmu??:)) |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mete mete mete..... Alıntı:
Seni kopyacı mete mete mete bizim sakın alma..... | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mete mete mete..... yenii yıla karadenizde karadenizin saklı kalmış güzelliklerini görerek ve yeni bir aşkk ............iyi yelken açmışsınız.....karadenizi çok harika bir yer ama içanadoludan başlayacaksın ki gizli kalan güzellikleride göreceksin |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mete mete mete..... aşklarda eskidi...içanadoludaki güzellikler derken??kapadokyamı??:) |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mete mete mete..... aslında oradan başlayabilirsin...........fakat karadenizi sadece dış kısmından değilden mesela sivas içerisinden suşehri...şebinkarahisar..gümbet tarafından gireceksin iç kısımlarda karadenizin yaylaları olsun doğası olsun oraları görüp birde sahile indinmi deyme keyfine ve manzaraya |
| | |
| | |