![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "ödül" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ödül Trafik polisi Cemal’in kullandığı aracı durdurur ve gülerek müjde verir : - Sizi tebrik ederim beyefendi bugünkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz bu yüzden size 500 milyon ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ödül Ödül Trafik polisi Cemal’in kullandığı aracı durdurur ve gülerek müjde verir : - Sizi tebrik ederim beyefendi bugünkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz bu yüzden size 500 milyon lira ödül vereceğiz. Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz? Cemal cevap vermiş : - Hemen cidip bir ehliyet alacağum... Polis, ne senin ehliyetin yok mu, demeye kalmadan yandan fadime söze girmiş : - Siz ona bakmayın memur bey içince hep böyle sapitiy. Polis iyice sinirlenmeye başlamış tam bu arada arka koltukda oturan Dursun atlamış : - Ula ben size demedim mi çaluntu arabayla yola çıkmayalum, başımıza bir iş celur diye. Trafik polisi iyice zivanadan çıkmak üzereymiş ki bagajdan İdris’in sesi gelmiş : - Ne oldu uşaklar geçtik mi sınırı?.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ödül çok komikler yaw bu gün yazdığın bütün fıkralar için sağol emeğine sağlık
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ödül komik bulmana sevindim bişey deil.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |