![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "pamuk prenses ve yedi cuceler...:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu konuyu aradim ama bulamadim yine ben...neymis komik olacak hepimiz gulecegiz..gulmek icin bahanelerimiz olmali... Prenses ElmayI yer ve bayIlIr.. > Cüceler AralarInda konusmaya baslar... > > - Bence açIp kukusuna ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pamuk prenses ve yedi cuceler...:) bu konuyu aradim ama bulamadim yine ben...neymis komik olacak hepimiz gulecegiz..gulmek icin bahanelerimiz olmali... Prenses ElmayI yer ve bayIlIr.. > Cüceler AralarInda konusmaya baslar... > > - Bence açIp kukusuna bakalIm. > - Saçmalama oglum ya. Hatun koskoca prenses. > - Banane oglum. KralI gelse tanImam. Hatun kaç gün çocuk muamelesi yaptI resmen. > - Bence haklI. Neydi lan öyle "Ay çok sempatiksiniz, ay çok sirinsiniz." Pamuk sekeri kIlIklI kaltak. > - AslInda ben de kIlIm yosmaya. Dakka basI sanki bisey ima eder gibi yok efendim "boyu degil islevi önemli" yok efendim "deve de boy var ama" gibi abuk subuk laflar ediyordu. > - Ya hani sen utangaçtIn? > - Ulan bütün utangaçlIgIn kIzI tavlamak içindi di mi? > - BaslatmayIn lan utangaçlIgInIza. Utangaç olmamIz abaza olamayacagImIz anl***** gelmiyor. > - Hadi açIp bakalIm. > - Bilgin sen bu konuda ne diyorsun? > - Valla su an kan baska yerime gidiyor. Düsünemiyorum. > - Hay koyayIm senin bilginligine. > - Ya bari memelerini ellesek. söyle yumusacIk. > - Ya biz ellerken uyanIrsa? > - Bence uyanmaz. UyanIrsa kalp masajI yapIyorduk deriz. > - AslInda iyi fikir. > - HazIr kalp masajI yapIyorken suni tenefüs de yapalIm. > - Eline de verelim tam olsun. SaçmalamayIn ya. > - Uykucu... Sen mi bulmustun pamugu baygIn halde. > - Ana herife bak. KafasInI koymus hatunun memelerine uyuyo ayagI yapIyor. Uyudugu falan yok bu ********in. > - Kalk lan kalk. Yemezler. > - Ne geldik mi? > - iki dakka daha o pozisyonda yatsaydIn gelecektin. UyanIk seni. > - Dogru konus lan. > - Kavga etmeyin beyler. Bi kIz için degmez. > - Bi kIz mI? Pamuk be resmen, pamuk. Süt gibi masallah. > - Ya süt dedin de aklIma geldi. Memelerini ellemeyecek miyiz? > - Hay ben memeleri icad edenin.. > - Ya oglum hemen öfkelenme. > - Bana ne kardesim. Benim misyonum bu. Öfkelenirim ben. > - Buldum. Nefis bir fikrim var. > - Neymis? > - Bir hafta kaç gün ediyor. > - Yedi. > - Tamam iste. Her gün birimiz elleyelim. > - Fena fikir degil aslInda. > - Öyleyse fikri ben bulduguma göre ilk ben elleyerek baslIyorum. > - Ohh pasam. Baska bir arzun var mI? Biz sizi yalnIz bIrakalIm istersen. Nerden bileyim sIra bana gelince uyanmayacagInI. > - Bence tembel haklI. AynI anda elleyelim. Ya hep ya hiç. > - Kendini üç silahsörlerin bir üyesi sandI salak. Alooooo! Yedi kisiyiz yedi! > - Nolmus... Bir ki üç diye sayarIz, aynI anda elleriz. > - Nerden biliyim ben senin daha fazla mIncIklamayacagInI. > - Saçma saçma konusmayIn ya. Mundar edeceksiniz pamugu. > - Anaaa! Bilginin beynine kan gitti. Sabahtan beri ilk defa akIllIca bir laf ettin. > - Amanin. içine don giymemis. > - Ne? Kim açtI lan pamugumun etegini? > - Ooo beyim... Nezaman senin pamugun oldu?. > - Demogoji yapmayIn kardesim. Kim açtI etegini? > - Kimse açmadI be. Eteginde hiç don izi yok da, ordan seyettim. > - GerizekalI herif. Tanga diyebisey duymadIn herhalde. > - Anaaa... Hiç aklIma gelmedi. > - AklIn seyinde olursa gelmez tabi. > - Ya bari kibrit çöpü çekelim. KIsa çöpü çeken önce ellesin. > - Niye bana öyle manalI manalI kIsa çöp dedin? > - Yuh be! Osuruktan nem kapIyorsunuz valla. > - Benim aklIma bisey takIldI. Pamuk da osuruyor mudur hiç? > - Benim de aklIma bisey takIldI. Böyle salak sorularI sormaya ilk ne zaman basladIn? > - Abi osuruk demisken, pamugun kase de fena degil hani. > - Geçen benim de dikkatimi çekmisti. > - Benim de. > - Benim de. > - Benim de. > - Benim de. > - Benim de. > - Yuh be! Bi saat öncesine kadar hepiniz hatunun yanInda birer sirinlik muskasIydInIz. > - KarIstIrma orasInI. > - Sen de oranI karIstIrma hayvan. Aile var. > - BaslIycam ama. Öfkelisin de bi yere kadar kardesim. > - Konusurken el hareketi yapma oglum. > - Yaparsam naparsIn lan yerden bitme. > - Sen kime yerden bitme diyon götten bacaklI. > - Hay ben sizin kavganIza??? ana avrat !!! alinti...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: pamuk prenses ve yedi cuceler...:) Çocukluğumda okuduğum ve sevdiğim masallardan biridir pamuk prenses ve yedi cüceler masalı... Herşeyi kirletiyorsunuz bari bırakında çocukların masalları temiz kalsın....:((((
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: pamuk prenses ve yedi cuceler...:) sayin saharay,bune siddet! her mizah icin niye bir kirletme atiyorsunuz anlamis degilim ..yapmak istediginiz sey sadece gulmek olsun hayata dair biraz gulumseme..bu forumda 15 yas alti cocuk varmi yada siz kalkipda pamuk prenses ve yedi cuceleri bu sekildemi anlatacaksiniz hayir ole bi niyetiniz varsa zaten okumayiniz ha madem okudunuz mizah yonuyle ilgileniniz,surekli yapmaya calistiginiz herne ise bilemiyorum ama,buna cocuk dilinde mizikcilik denir ..sizi biraz olsun incelige davet ediyorum...neymis komik olacak gulecegiz konu gordugunuz gibi mizah altinda acilmistir...bu konu icin bi yorum daha yapip sayginizi kirletmeyiniz...saygilar bayan..
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: pamuk prenses ve yedi cuceler...:) Alıntı:
Şiddet mi?:)Ben böyle basit anlatımlara mizah demem.Kaliteli mizaha her zaman gülerim. Mizah adı altında açtığınız bu konu komik değil ama gerçekten trajikomik o yüzden gülemedim:(
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. | |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: pamuk prenses ve yedi cuceler...:) Alıntı:
tamam da komik olan neresi bunun kırmızıyla işaretlediğim yerleremi gülmemiz gerekiyor acaba......? | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: pamuk prenses ve yedi cuceler...:) Bir de forum kurallarına baktım, argo yazmakla ilgili kurallarda bir şey ben göremedim.. Bunu şimdi argo yazmak kurallara uygun diye mi algılamamız lazım onu merak ettim.
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: pamuk prenses ve yedi cuceler...:) Alıntı:
bence uygun değildir de daha modlar bunu görmemişlerdir sanıyorum yok sa böyle bir mizah anlayışı tuhaf ..... | |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: pamuk prenses ve yedi cuceler...:) Ben bu alıntıda masalda diyemiyecem satırlarda hep hatırladıkça güldügümüz pamuk prenses ve yedi cüceleri ne yazık ki bulamadım artı böyle sözüm ona mizahi şeyleri okuyup gülmektense gülmemeyi tercih ederim..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: pamuk prenses ve yedi cuceler...:) arkadas alıntı yapmıs neden bu kadar büyütüyorsunuz ki gecmisde ki insanlarla simdiki insanlar arasında bir kıyaslama bu..Ve her mizahın icinde gerceklik payıda büyüktür..Paylasım icin tesekkürler anarshe.. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: pamuk prenses ve yedi cuceler...:) bencede bu kadar büyütecek bişey yok tamam yanlış kelimeleri seçmiş olabilir ama günlük hayatta duyduklarımızın yanında bir hiç bu kelimeler her mizahın içinde vardır böyle şeyler bunları cem yılmaz deseydi eminim hepiniz çok gülerdi ....:-)))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |