![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "O Şimdi Entel" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sıradan bir günde, bir entelin başına gelebilecek sıradan kazalar: - Bilgi zehirlenmesine uğramak… - Boyundaki fuların fazla sıkması sonucu boğulmak… - Top sakal şekil yapacağım derken usturayı kaydırmak… - Televizyonda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 287 Rep: 28403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O Şimdi Entel ![]() Sıradan bir günde, bir entelin başına gelebilecek sıradan kazalar: - Bilgi zehirlenmesine uğramak… - Boyundaki fuların fazla sıkması sonucu boğulmak… - Top sakal şekil yapacağım derken usturayı kaydırmak… - Televizyonda tartışma progr***** katılıp, tüm birikimine rağmen lafı ağzına tıkılıp türkücüye eşlik temek zorunda kalmak… - Kültür mantarı zannedilip yenilmek… - Soyut sanat simgesi, nü heykel, irisinden pastoral bir tablo düşmesiyle kafayı kırmak… - Bütün parayı festival biletlerine, yatırıp yolsuz kalmak, akabinde tefeciye borçlanıp, topuğa dışavurumsal bir kurşun sıkılmak… - Ganyan bayii kuyruğunda beklerken beraber şiir dinletisine gittiği arkadaşlarına yakalanmak… - ‘Kedi-mum-hint tipi tütsü’ triosundan kibar uyuzu olup hatır hatır kaşınmak… - Arabasının arkasına yazdırdığı “irdeleme beni irdelerim seni” ibaresi yüzünden, kamyoncular tarafından müsait bir yerde tartaklanmak… - Caz cd’lerinin korsan olduğunun ortaya çıkmasıyla karizmanın ağır yaralanması ve acile kaldırılmak… - Pastel renklerle döşediği minimalist evinde, entel dostlarına kavramsal sanatın öyküsünü anlatırken, köyden dayıoğlunun elinde bir torba çökelekle çıkagelmesi… - Masa başında dünyayı kurtarıp kendini kaybetmek… - Opera çıkışında kokoreççide görülmek… - Tuğla kalınlığındaki kitabın arasına parmağını sıkıştırmak… - Kitap fuarında kitap çalarken enselenmek, “mirim dayanamıyorum, kültürel olaylar beni çekiyor” şeklinde beyanatlarda bulunmak… - Esnaf lokantasında garsona ‘yaşanmışlıkların tortusunu’ ısmarlamışken, uzamsal boyutta flu bir tekme yemek… - Altyazılı film, dizi seyretmekten gözleri beş derece miyop yapmak… - Mona Lisa’ya bıyık çizecek kadar sanattan uzak insanlarla birlikte olunca panikatağın azması, “klasik müzik arşivinde Mozart’ın son zartı var mı?” sorusuyla kalp krizi geçirmek… - Pipoyu yutmak… - Yoga yaparken düğümlenmek ve çözülememek… alıntı
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O Şimdi Entel süper paylaşım çok güldüm özellikle resim çok güzel :) benim de aklıma birilerinin otel odasında mangal yakması geldi nese :) teşekkürler...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: O Şimdi Entel blueice ellerine sağlık yaw çok komikti ![]() nedense bu yazıyı okurken aklıma Hınal Uluç geldi
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: O Şimdi Entel Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler
__________________ I dont know what i want but i want it now | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |