![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "yeni okuma fisleri...:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "inanin bu konuyuda aradim ama bulamadim ...sanirim varsada bulamiyorum neden?cunku turkce karakter yazamiyorum..varsa ozurrrr ben sansimi denedim..:) isik ilik zemzem ic. Bortegul basini ort, ort Bortegul ort. Bak Berkecan ne ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni okuma fisleri...:) inanin bu konuyuda aradim ama bulamadim ...sanirim varsada bulamiyorum neden?cunku turkce karakter yazamiyorum..varsa ozurrrr ben sansimi denedim..:) isik ilik zemzem ic. Bortegul basini ort, ort Bortegul ort. Bak Berkecan ne guzel sarik sende sar Berkecan. Hedenur yakani kapa, kapa yakani kapa. Cemile mevlute pilav yap. Kos Abdurrahman kos, kuran kursuna kos. Oruc ac Ali oruç aç. Sadik Hoca iftar topunu patlat. Oya carsaf tak. Mulayim minareye cik. Tayyip yasa cikar. onayla Abdullah onayla. Tayyip tabana oyna komur dagit oy topla dagit ihale dagit sat sat sat Petek ip atlama. Kicin gorunur sonra. Atlama Petek atlama! ipek basini ort Emel eve gel. Hemen eve gel. Murat kadrolas. Aman bos durma. Tayyip Amca seni cok severiz. Emrah camiye kos, kos Emrah kos isig ilig sud ic, elhamdulillah de! Gul Abdullah gul. Uyu halkim uyu. Uyu uyu yat uyu...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) abartma anarshe abartma ama yinede komik anarshe komik ayrıca yazının altında alıntı yazmıyor senmi uydurdun bunları
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) kesinlikle hayir ..alintidir demedim cunku yukarida zaten konuyu arastirdim ama bulamadim varsada ozur dedim yani benim uydurmus olmam imkansiz sanirim kiniyorum efendim,kina yokkk..:)
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) O ne öyle yaa ne kadar basit bir düşünceyle yazılmış kim yazdıysa gerçekten tedaviye ihtiyacı var sanırım heleki bazı cümleler çok basite indirgenmiş..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) okuma fisleri onlar basite ingirgenmesi kadar dogal birsey olamaz, ayrica politik bir konu oldugu icin polemige girmek istemiyorum bu baslik altinda...konu mizah anlasilcagi uzre...katilmayabilirsiniz ama uslup cok onemli bence...
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) Burada uyuyan sizsiniz? Yazıyı alıntı yaptığınızı yazmadığınız gibi, altına kendinizi tarif ederken yanlış yazmışsınız sanırım? Anlaşılmadı Sade ve güçlü mü? öyle görünmüyor, karmaşık ve aciz. Aklın izana vurması bu demek ki. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) sizin politik dusuncelerinize gore uyuyan benim ve evet sakincasi yok oyle dusunebilirsiniz... hakarete varan uslubunuza gelince kisiliginizin bir aynasi olsa gerek diye dusunmekteyim ha ayrica sunu belirtmekte de fayda var alinti yaptigimda kaynak belirtiyor gibi mi gorunecegim yani ? bu mu sizin akil ve izan anlayisiniz bana gore sadece alinti yazmak yerine tam anlamiyla kaynak belirtmek daha mantiklidir, bu yazida internetde anonimlesmis bir yazidir dolayisi ile alinti yazmayi unutmus olabilirim lakin sizdeki akil ve izanin parcadan butunu olusturabilicek kapasitede oldugunu dusunuyorum saygilarimla...
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) Şimdilik saygınızı almayayım, asıl bu ve benzeri düşük seviyeli (zaviyeli) kargacık, burgacık cümleleri bir taraftan sade ve güçlü logosunu kullanmakta sakınca görmeyen birine söylenecek söz bulamadım, daha açık ve mertçe küfür edin bari bizde cevap verelim, siz bu alıntı ile bu cevabı hakettiniz, yok muydu? başka konu, mesela başka inanç veya fikirle alay edecek kadar dağarcığınızda hiciv. |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) ben inancla mi alay ediyorum sizce ? size gore bu mu mantik ? recep tayyip erdogan sizce neyin simgesi bilemiyorum ama bence sadece usanin usaklikligini simgeliyor, kesinlikle ne bir inanci nede baska bir dini simgeliyor, bakis acilarimiz farkli diye hala hakaret tarzinda sozleriniz cok cirkin ben sizin kisiliginize saldirmam ki saldirmiyorum hala fikirlerinizle catisiyorum diye belirtmek istiyorum... sikayetiniz varsa gerekli mercilere iletirsiniz silerler sahsiniza karsi son cevabimdir zira bana eko yapan bir bosluga konusmak istemedigim gibi korler carsisinda ayna satmak gibi bir zihniyete sahip degilim... sadece gulumseyip karsi fikrinizi yazardiniz anlardim lakin direkt olarak karakterime saldirmanizi anlamamakla birlikte aldiginiz alt kulturle iliskilendiriyorum... imza begenilerinizi bana sikayetlerinizi aynaroz kadisina bildiriniz...
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) Alıntı:
| |
| | |
| | |