![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "yeni okuma fisleri...:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: anarshe ´isimli üyeden Alıntı ben inancla mi alay ediyorum sizce ? size gore bu mu mantik ? recep tayyip erdogan sizce neyin simgesi bilemiyorum ama bence sadece usanin usaklikligini ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) Alıntı:
zem zem,baş örtüsü,mevlid,kur'an,oruç,iftar,minare,cami ve Elhemdulillah gibi benim inancıma göre değer ifade eden kelimeleri kullanmasaydınız. sadece bu kelimelerin içinde olmadığı fişlerinizi yazsaydınız belki bu kadar sorun yaşamazdık.. şimdi beni bu konuda aydınlatırmısınız siz ülke siyasetinimi "mizah" yaptınız islamiyetimi? siyaseti yaptıysanız o zaman bu yukarıda sıraladığım "kelimeleri" neden kullandınız? yoksa sadece siyasi olumsuzlukları işaret ederek eleştiri yapmak yetmiyormu? yoksa amacınız sadece siyaseti eleştirmek değil mi? yoksa "siyasiler din'i kullanarak insanları kandırıp gerçekte eziyorlar o zaman bende siyasi olumsuzlukları kullanarak din'i ezerim mi diyorsunuz kendi kendinize? ben sizin kişiliğinize saldırmıyorumki demişsiniz din bizim kişiliğimiz hanfendi istirham ediyorum lütfen daha dikkatli olun. ezilmeye mahkum olmuş kendilerini güçlü zanneden asıl amaçları din'e saldırmak olan başarısız zavallı görüşlerin sadece egolarını tatmin etmek için yazdıkları bu tarz ithamlar ilk okunuşta size komikmiş gibi gelebilir ama bu ego tatminindeki %5 lik mizahı görüpte %95 lik hakareti,küfrü yoksaymanız bizimde size saygımızı yoksaymamıza sebep oluyor. belkide siz şimdi "benim sizin bana saygı duymanıza ihtiyacım yok" dersiniz. ama bizim sizin bize saygı duymanıza ihtiyacımız var ve bize saygı duyunki camime,minareme,başörtüme,mevlidime,oruç'uma ,kur'an'ıma laf etmeyin. ve Tayyip Erdoğan size göre kimin uşağı oda benim umrumda değil.. ama beni temsil etmiyor hele hele dinimin simgesi hiç değil.. saygılar...
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) Alıntı:
12. Başka bir site katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı veya bir kurumu küçültücü veya hakaret edici yazılar yazılamaz. Lütfen sevmeseniz bile başbakanımızın adını bu şekil kullanmayın ve hakaret etmeyin.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama hakaret etmek gibi bir hakkıda yok.Özelliklede Süpermeydanda.Yarın birgün böyle hakaretler yüzünden dava açılırsa süpermeydan hiçbir sorumluluk üstlenmez.Bu yüzden arkadaşlar yazdığınız kelimelere dikkat edin ve hakaret ettiğiniz kişilerin ismini verirken bir kere daha düşünün.
__________________ | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni okuma fisleri...:) bu yazi oncelikle benim degil hic bi kendimle ilgili ekleme yoktur tamamen alintidir bu nu ozellikle tekrar etmek isterim.. unuttugum konu evet din bir tabudur ve konusulmamasi gereklidir bende bunu yapacagim bu konu hakkinda konusmayacagim, sadece soylemek istedigim sey sudur ben de burada ki herkes kadar musluman herkes kadar inancli ama suandaki ulke siyasetini desteklemeyen biriyim bunun icin kinanacaksam kinayiniz diyorum ve geciyorum....ayrica cope atilmasi gereken bi konuysa daha fazla irdelemeden atilmasini istiyorum..saygilar...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | |