FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

yeni okuma fisleri...:)

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "yeni okuma fisleri...:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: anarshe ´isimli üyeden Alıntı ben inancla mi alay ediyorum sizce ? size gore bu mu mantik ? recep tayyip erdogan sizce neyin simgesi bilemiyorum ama bence sadece usanin usaklikligini ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-05-2008, 01:40 AM   #11
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: yeni okuma fisleri...:)

Alıntı:
anarshe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben inancla mi alay ediyorum sizce ? size gore bu mu mantik ? recep tayyip erdogan sizce neyin simgesi bilemiyorum ama bence sadece usanin usaklikligini simgeliyor, kesinlikle ne bir inanci nede baska bir dini simgeliyor, bakis acilarimiz farkli diye hala hakaret tarzinda sozleriniz cok cirkin ben sizin kisiliginize saldirmam ki saldirmiyorum hala fikirlerinizle catisiyorum diye belirtmek istiyorum... sikayetiniz varsa gerekli mercilere iletirsiniz silerler sahsiniza karsi son cevabimdir zira bana eko yapan bir bosluga konusmak istemedigim gibi korler carsisinda ayna satmak gibi bir zihniyete sahip degilim... sadece gulumseyip karsi fikrinizi yazardiniz anlardim lakin direkt olarak karakterime saldirmanizi anlamamakla birlikte aldiginiz alt kulturle iliskilendiriyorum...

imza
begenilerinizi bana sikayetlerinizi aynaroz kadisina bildiriniz...
bakın anarshe hanım siz kendinizi bu yazınızla inançla alay etmiyor olarak değerlendirebilirsiniz belki bende buna inanırdım eğer bu yazıların içersinde
zem zem,baş örtüsü,mevlid,kur'an,oruç,iftar,minare,cami ve Elhemdulillah gibi benim inancıma göre değer ifade eden kelimeleri kullanmasaydınız. sadece bu kelimelerin içinde olmadığı fişlerinizi yazsaydınız belki bu kadar sorun yaşamazdık..
şimdi beni bu konuda aydınlatırmısınız siz ülke siyasetinimi "mizah" yaptınız islamiyetimi?
siyaseti yaptıysanız o zaman bu yukarıda sıraladığım "kelimeleri" neden kullandınız?
yoksa sadece siyasi olumsuzlukları işaret ederek eleştiri yapmak yetmiyormu?
yoksa amacınız sadece siyaseti eleştirmek değil mi?
yoksa "siyasiler din'i kullanarak insanları kandırıp gerçekte eziyorlar o zaman bende siyasi olumsuzlukları kullanarak din'i ezerim mi diyorsunuz kendi kendinize?

ben sizin kişiliğinize saldırmıyorumki demişsiniz din bizim kişiliğimiz hanfendi istirham ediyorum lütfen daha dikkatli olun.
ezilmeye mahkum olmuş kendilerini güçlü zanneden asıl amaçları din'e saldırmak olan başarısız zavallı görüşlerin sadece egolarını tatmin etmek için yazdıkları bu tarz ithamlar ilk okunuşta size komikmiş gibi gelebilir ama bu ego tatminindeki %5 lik mizahı görüpte %95 lik hakareti,küfrü yoksaymanız bizimde size saygımızı yoksaymamıza sebep oluyor.
belkide siz şimdi "benim sizin bana saygı duymanıza ihtiyacım yok" dersiniz.
ama bizim sizin bize saygı duymanıza ihtiyacımız var ve bize saygı duyunki camime,minareme,başörtüme,mevlidime,oruç'uma ,kur'an'ıma laf etmeyin.

ve Tayyip Erdoğan size göre kimin uşağı oda benim umrumda değil..
ama beni temsil etmiyor hele hele dinimin simgesi hiç değil..

saygılar...
Sponsored Links
Alt 18-05-2008, 01:51 AM   #12
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
anarshe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben inancla mi alay ediyorum sizce ? size gore bu mu mantik ? recep tayyip erdogan sizce neyin simgesi bilemiyorum ama bence sadece usanin usaklikligini simgeliyor, kesinlikle ne bir inanci nede baska bir dini simgeliyor, bakis acilarimiz farkli diye hala hakaret tarzinda sozleriniz cok cirkin ben sizin kisiliginize saldirmam ki saldirmiyorum hala fikirlerinizle catisiyorum diye belirtmek istiyorum... sikayetiniz varsa gerekli mercilere iletirsiniz silerler sahsiniza karsi son cevabimdir zira bana eko yapan bir bosluga konusmak istemedigim gibi korler carsisinda ayna satmak gibi bir zihniyete sahip degilim... sadece gulumseyip karsi fikrinizi yazardiniz anlardim lakin direkt olarak karakterime saldirmanizi anlamamakla birlikte aldiginiz alt kulturle iliskilendiriyorum...

imza
begenilerinizi bana sikayetlerinizi aynaroz kadisina bildiriniz...
4. Türk gelenek ve göreneklerine aykırı yazılar yayınlamak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve bu konularda resimler yayınlamak; küfürlü konuşmak, küçük düşürücü laflar söylemek yasaktır
12. Başka bir site katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı veya bir kurumu küçültücü veya hakaret edici yazılar yazılamaz.
Lütfen sevmeseniz bile başbakanımızın adını bu şekil kullanmayın ve hakaret etmeyin.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama hakaret etmek gibi bir hakkıda yok.Özelliklede Süpermeydanda.Yarın birgün böyle hakaretler yüzünden dava açılırsa süpermeydan hiçbir sorumluluk üstlenmez.Bu yüzden arkadaşlar yazdığınız kelimelere dikkat edin ve hakaret ettiğiniz kişilerin ismini verirken bir kere daha düşünün.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 18-05-2008, 02:10 AM   #13
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

bu yazi oncelikle benim degil hic bi kendimle ilgili ekleme yoktur tamamen alintidir bu nu ozellikle tekrar etmek isterim.. unuttugum konu evet din bir tabudur ve konusulmamasi gereklidir bende bunu yapacagim bu konu hakkinda konusmayacagim, sadece soylemek istedigim sey sudur ben de burada ki herkes kadar musluman herkes kadar inancli ama suandaki ulke siyasetini desteklemeyen biriyim bunun icin kinanacaksam kinayiniz diyorum ve geciyorum....ayrica cope atilmasi gereken bi konuysa daha fazla irdelemeden atilmasini istiyorum..saygilar...

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:36 AM .