![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "yeni uyelerin yemin toreni..:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "oncelikle cidden arama yaptim varmi yokmu diye goruldugu uzere yeminlerim yemin olacak(dir)...:) saygida kusur yok efendim.... barista ve savasta, yerde gokte forum da... 1. uye olduktan sonra forum kurallari bolumunu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni uyelerin yemin toreni..:) oncelikle cidden arama yaptim varmi yokmu diye goruldugu uzere yeminlerim yemin olacak(dir)...:) saygida kusur yok efendim.... barista ve savasta, yerde gokte forum da... 1. uye olduktan sonra forum kurallari bolumunu okuyup onun oraya sus diye konulmadigini anlayacagima... 2. zeki, cevik, ahlakli ve ayni zamanda yazi yazip paylasan bir uye olacagima... 3. foruma uye olur olmaz, hemen kiz erkek durumunu kontrol etmeyecegime 4. forumda ki guzel kizlara (erkeklere) ozel mesajla sarkintilik etmemek icin elimden geleni yapacagima 5. arama yapmadan konu acip yetkililerin sinir katsayilarini artirmayacagima 6. foruma girdigimde guzel kiz (yakisikli erkek) aramayacagima, sadece muhabbet edecegime 7. actigim konulari kilitleyen yetkili ile tartismayacagima, ayrica konuyu kitlediler diye ozel mesajla hesap sormayacagima 8. yolladigim yazinin forumda daha once verilmis olmasindan dolayi arama motoruna camur atmayacagima 9. forumda buyuk harfle yazi yazmanin bagirmak anl***** geldigini, buyuk harfle yazi yazmadan ogrenecegime, uyari almayacagima 10. zirt pirt yanlis yerlere konu acip yetkilerin surekli tasimacilik yapip bel fitigi olmalarina sebep olmayacagima 11. asla ve asla bu adminler kendini ne saniyor diye dusunmeyecegime 12. actigim konulara kimse cevap yazmiyor diye kahrolmayacagima, neolur yazin diye sayfalarca aglamayacagima, ne ararsan kendinde ara baskasi yalan atasozune gore davranacagima 13. gerekli gereksiz smileylerle mesajlarimi doldurup kendimi foruma katkida bulunuyor sanmayacagima 14. uye olduktan hemen sonra yok sunu soyle yapsaydiniz, yok su niye soyle diye ukala tavirlar sergilemeyecegime harddiskim, modemim, mausum, klavyem ve surekli bozulup beni deli laptopum uzerine yemin ederim aslinda komik yazilar bolumunde degilde sanki duyuru bolumunde olmaliymis gibi geldi... okudugumda foruma dair bir cok ayrinti bulup gulumsedigim icin eklemek istedim surci lisan ettikse afola diyorum :)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: yeni uyelerin yemin toreni..:) sabahın 07:30 nda bundan daha keyifli bir yazı okuyamazdım ellerine sağlık anarsheayrıca bende,msn adresim,sakladığım maillerim,bilgisayarıma taktığım 4+1 ses sistemim,ve internet erişimim üzerine yemin ederim.. ![]() ![]()
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yeni uyelerin yemin toreni..:) çok güzel bir yazı olmuş tam süpermeydanlık..bu gözlemi kaç günde yaptınız acaba merak ettim |
| | |
| | |