![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Bi biskrem versem!!!!!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "sofor bey.. güngören"e gider mi? * hayır kardeş.. avcılar arabası bu.. - nasıl olur? ama ben güngören"e gitcektim.. * yok dedim kardesim anlamiyon mu? - bi biskrem versem.. * lan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 978 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi biskrem versem!!!!!!!! sofor bey.. güngören"e gider mi? * hayır kardeş.. avcılar arabası bu.. - nasıl olur? ama ben güngören"e gitcektim.. * yok dedim kardesim anlamiyon mu? - bi biskrem versem.. * lan bi git basimdan.. polis var.. ceza yiicez simdi.. laahavlevelakuvvete..... - leylaaaa.. terliklerimi getir.. * banane mecnun.. bulasik yikiyorum.. kalkta kendin al.. - bi biskrem versem ? * seni gidi salak herif.. püsküvütün paketi burda.. gel ben sana karsiliksiz veriyimde insanlik ogren.. - Remzi abi.. bi Muratti versene.. * kalmadi guzel kardesim.. zam gelcek diye dagitmiyolar.. - hadi abi yaa.. vardir senin zulada bişiler.. * valla yok diyorum olm.. anlamiyomusun? - bi biskrem versem ? * dikkat et.. bakkaldayiz.. şu raflara bi goz gezdirsene.. malmisin nesin.. - abi pardon.. yildirim beyazit"a nasil gidebilirim? * bilmiyorum abicim.. bende yabancisiyim buralarin.. - bi biskrem versem? * o zaman olur bak.. şu caddeyi takip et.. yolun sonundan saga devam et.. ilerdeki caminin orda kime sorsan gosterirler.. - sağol abi ** abi orda oyle bi yer varmiydi ki? yolladın çocuğu boşuna * ne biliyim acliktan miidem kaziniyodu.. iyi geldi enayi.. - abi naber yaa.. * iyidir koçum.. senden naber? - iyidir abi ama bi biskrem versen daha iyi olucam sanki * ne biskremi lan? o nerden cikti? - ne biliyim abi.. Allah soyletti |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bi biskrem versem!!!!!!!! Çok güzel bunlar ,çok kefiflendim sabah sabah iyi geldi.....emeğine sağlık... |
| | |
| | #3 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bi biskrem versem!!!!!!!! Alıntı:
Bu çok komik imiş, ne güzel cevap vermiş öyle:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | |