![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Verdim de ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bizim Temel, bir tv kanalinda yarismaya katilir. Kazandigi parayi eksik verirler. Temel sebebini sorar. E, oyle vergi kesiyoruz" cevabini alir. Bunun uzerine Temel, avukata basvurur. Avakut ona Televizyonu mahkemeye ver ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Verdim de ... Bizim Temel, bir tv kanalinda yarismaya katilir. Kazandigi parayi eksik verirler. Temel sebebini sorar. E, oyle vergi kesiyoruz" cevabini alir. Bunun uzerine Temel, avukata basvurur. Avakut ona Televizyonu mahkemeye ver der. Aradan zaman gecer avukat yolda Temeli gorur, ona sorar. Ula televizyonu mahkemeye verdin mi ? Temel cevaplar. Verdim ama ertesi cün keri ketirdim oni... Insan yine de televizyonsuz yapamayi! sonradan geri aldımm onu.. ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Verdim de ... Çok hoş yaa teşekkürler.. Gülüm fıkradelisi grubumuzada bekleriz güzel paylaşımlarınızı..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | |