FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

Bu karikatürle dünya birincisi oldu !

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Bu karikatürle dünya birincisi oldu !" başlıklı konu görüntüleniyor, "BURSA Şahin Yılmaz İlköğretim Okulu Öğrencisi Kağan Akdoğan, çölde fanus içindeki oltayla balıkları avlamaya çalışan kutup ayısı çizimiyle 8'inci Kyoto Uluslararası Karikatür yarışmasında 6- 18 yaş grubunda dünya birincisi oldu. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-05-2008, 05:42 PM   #1
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Bu karikatürle dünya birincisi oldu !

BURSA Şahin Yılmaz İlköğretim Okulu Öğrencisi Kağan Akdoğan, çölde fanus içindeki oltayla balıkları avlamaya çalışan kutup ayısı çizimiyle 8'inci Kyoto Uluslararası Karikatür yarışmasında 6- 18 yaş grubunda dünya birincisi oldu. Akdoğan’ın karikatürdeki eğitmeni, Aydın Doğan Vakfı tarafından bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Aydın Doğan Vakfı Uluslararası Karikatür Yarışması'nda ‘Başarı’ ödülü alan Ahmet Aykanat oldu.

Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Ataevler Mahallesi'nde oturan, istatistik uzmanı Nuran ve emekli işçi Faruk Akdoğan çiftinin tek çocukları Kağan, Kyoto Uluslararası Karikatür Sergisi’nin bu yıl düzenlediği ‘Artık vakit kalmadı’ konulu yarışmasına katıldı. Şahin Yılmaz İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğrencisi Kağan Akdoğan, çizdiği, küresel ısınma nedeniyle buzulların eridiği, her yerin çölleştiği bölgede, cam fanus içersindeki kutup ayısının, diğer cam fanuslarda bulunan balıkları avlamaya çalışan karikatürü ile binlerce yarışmacı arasında birinci oldu.

Derece aldığını internet sitesinden öğrenince çok mutlu olduğunu söyleyen Kağan Akdoğan, 50 bin Yen teşvik ödülü alacağı yarışmada aralarında karikatürlerin 1 Haziran- 6 Temmuz tarihleri arasında Japonya’da bulunan Kyoto International Manga Müzesi'nde sergileneceğini söyledi. Karikatür çizmeye geçen yıl Aydın Doğan Vakfı tarafından 24'ncüsü düzenlenen Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nda ‘Başarı ödülü' alan Ahmet Aykanat'ın kendisini yetiştirdiğini belirten Kağan Akdoğan, “Büyüyünce doktor olmak istiyorum. Karikatürü çok seviyorum. Beni Ahmet Aykanat hocam keşfetti. Açılan yarışmayı öğrendim. Katılmak istedim. Yaptığım karikatürler arasında çam fanus içersindeki kutup ayısının, cam fanus içersindeki ayıları avlamaya çalışması çok hoşuma gitti. Ödül aldığımı öğrenince çok sevindim” dedi.

Okul müdürü Ali Bingöl, “Kağan çok başarılı ve yetenekli bir öğrenci. Çizimlerini ilk gördüğümde Ahmet Aykanat öğretmenimize kendisini gösterdim. Çalışmaları o da çok başarılı buldu. Kağan'ın kazandığı bu başarı manevi olarak çok önemli. Haberi ilk duyduğumda gözyaşlarımı tutamadım ve ilk olarak Kanada'da bulunan Ahmet Aykanat’ı aradım. Öğrencimiz gurur kaynağımız oldu” dedi.

Milliyet

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:47 AM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0