![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Avukatın Ilginc Savunması" başlıklı konu görüntüleniyor, "Unlu avukat Petrocelli nin kaybettiği tek dava... Unlu bir futbolcu karisini öldürmekle suçlanıyordu..Futbolcu yakalanmıştı... Ama karisinin cesedi ortada yoktu.. Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi.. Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu.. Kucak dolusu parayla ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avukatın Ilginc Savunması Unlu avukat Petrocelli nin kaybettiği tek dava... Unlu bir futbolcu karisini öldürmekle suçlanıyordu..Futbolcu yakalanmıştı... Ama karisinin cesedi ortada yoktu.. Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi.. Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu.. Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu: "Sayın jüri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inanıyorum.. Buna az sonra sizler de inanacaksınız.. Neden mi? Bakin, simdi 1'den 10'a kadar sayacağım ve müvekkilimin oldurduğu iddia edilen karisi bu kapıdan içeri girecek.. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..." Bütün jüri kapıya dondu... Kimse girmedi içeri.. Avukat bir savunma dehasıydı; oldurucu hamlesini yaptı.. "Bakin, siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz.. Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapıya baktınız.. İste kararı Buna güvenmenizi talep ediyorum.." Jüri, unlu futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu şekilde sonuçlandı.. Mahkeme çıkısında avukat, bayan jüri başkanına yaklaştı: "10'a kadar saydığımda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız.. Neden böyle bir karara imza attınız?" "Doğru" dedi jüri başkanı; "Ben de kapıya baktım, ama müvekkiliniz kapıya bakmıyordu !... alıntıdır |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 13 ![]() | çok zekice ama tutmamış ellerine sağlık
__________________ Hαуαт βіzε мuтLu oLма şаиѕı v£ям£di ѕєvqіLі... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Dünyaca ünlü bir avukatın kaybettiği tek dava İlginç bir okadarda Duşundurucu bir öykü yda hıkaye artık herneyse Paylasım ıcın saol |
| | |
| | #5 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 281 Rep: 27815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir cinayet davası Gerçekten harika çok önemli bir detay ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |