![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Yasal Uyarı:" başlıklı konu görüntüleniyor, "BİR SİNEMA FORUMUDAN ALINTI Yasal Uyarı: Sitemizden indirmiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır. Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Film dosyalarını ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Yasal Uyarı: BİR SİNEMA FORUMUDAN ALINTI Yasal Uyarı: Sitemizden indirmiş olduğunuz filmler her firmanın kendi isimleriyle veya isim haklarıyla tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır. Bu filmler size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Film dosyalarını bilgisayarınız da 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal işlem de Forumsanal, hosting şirketimiz ve sitemizde reklamı ya da banner'ı bulunan diğer siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir. FİLMİ İNDİRECEK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE Filmi İndirecek Arkadaşların Bilmesini İstediğim Bence Önemli Olan Bir Konuyu Yazma Gereği Duydum Açmış Olduğum Bu Konu İle İlgili 1/Kul Hakkı 2/İndirilen Filmin İçeriğinden Dolayı, Haram/Günah/vs. Dünyevi ve Uhrevi Tüm Sorumluluk,Faydalanmak isteyene Aittir. Yalnızca Bu Mesuliyeti Kabul Edenlerin İndirmeleri Ricamdır. alıntı:polat türk
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| Sponsored Links |
| | |