![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Güldüren karikatürler.." başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güldüren karikatürler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Güldüren karikatürler.. süper ya bu kadar güzel bir karikatür görmedim :))) emeğine sağlık teşekkğürler
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güldüren karikatürler.. tşk arkadaşım yorum yazdığın için gerçektende gülmeye ihtiyacımız var..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güldüren karikatürler.. en komikte kaplumbağa oldu ellerine sağlık selinam.................. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güldüren karikatürler.. Ben tşk ederim yavuz .....
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güldüren karikatürler.. Evet ya kağlumbağa gerçekten komik imiş, ama ilginç ne kadar uzun yaşamış o kaplumbağa öyle:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güldüren karikatürler.. canım kaplumbağalar çok uzun yaşarlar kızkardeşimküçük bir kaplumbağa aldı getirdi eve annem çok kızdı 2o gün kaldı sonra başka birine verdiı ıyyyyy dokunamadım bilee
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güldüren karikatürler.. Nasıl yani, uzun yaşarlarda, böyle dedesinin büyükbabasının zamanından kalabilirler mi cidden, 60 yıl filan yaşabilirler onlar:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güldüren karikatürler.. Canım bu kaplumbağa sanırım diğerlerinden daha ağır seyahat etmiş ki torunu dede sanıyor:)))))))))))
| | |
| | |