![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Web Cam Açmama Bahaneleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Camini açsana..? * salonun camida açık içerden, ceyran yapıyo.. - web cami açsana * yokkki.. - hadi ordan. ordan var görüyorum ben iconunu..? * burasi çok karanlik. ben göremiyorum cam ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Web Cam Açmama Bahaneleri Camini açsana..? * salonun camida açık içerden, ceyran yapıyo.. - web cami açsana * yokkki.. - hadi ordan. ordan var görüyorum ben iconunu..? * burasi çok karanlik. ben göremiyorum cam filan. düşün artik ben cami göremiyosam, sen beni nasıl görüceksin - cami açsana * makine soguk.. - hade leynnn...web cami acsana *açınca çok yakıyoo be -tabe tabe camini açsana -ne camisi benim camim yok ki...bitane mahallede cami war o da belediyenin +boşwer açma hiçbişeyi sen hatta çık msnden bidaha girme - kameradaki sen misin - yok babam - haaa ben de sen sanmıştım -cami açsana - burda bir sürü var gerekmez - cami yaa camii - anahtarı yokki bende.. - webcam salakkk - ha oymuş.. -cami açsana -kendime söz verdim açamam. ![]() ![]() ![]() :En tusiasmado:![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | |