![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Sanal Serenat" başlıklı konu görüntüleniyor, "--- Selam sana insanların en doğalı, en organiği. Aylar var ki seni aradım. Tüm arkadaşlık sitelerine girdim, tüm MSN Messenger adreslerini kontrol ettim. Günlerce icq'da online kaldım, ola ki çevrimiçi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanal Serenat --- Selam sana insanların en doğalı, en organiği. Aylar var ki seni aradım. Tüm arkadaşlık sitelerine girdim, tüm MSN Messenger adreslerini kontrol ettim. Günlerce icq'da online kaldım, ola ki çevrimiçi olur da bir " slm " verirsin, bir " smile " gönderirsin diye. Seni aradım cepten. " ZırtCell' e kayıtlı böyle bir numara yok " dedi. Evet belki gerçekten yoktu. Belki bu bir hayaldi. Belki yıllarca aradığım sen değil de başka bir kullanıcıydı. Belki gerçekten öyle bir numara vardı, ama telefondaki ses, aman Allah' ım o ses... " Yok öyle bir numara yok " diyordu. Üstelik eko yapıyordu. --- Evet doğru diyordu. Yıllarca faturalarını ödediğim, gururla numarasını söylediğim, yüzlerce arkadaşımın, dostumun, sırdaşımın telefonlarına kaydettikleri GSM operatörümden yağmurlu bir bahar akşamında ayrılmıştım. Artık ben de bir KELSİM' LİYDİM. Çünkü onun beş dakikası bir kontördü. Çünkü o 250 kontör yükleyene onlarca, yüzlerce bedava SMS veriyordu. Çünkü onun numarası daha asil ve daha gönüldendi. --- Aylar var ki MSN Messenger' ımı açmadım, ICQ' ya girmedim, maillerime bakmadım. Kendimi televizyon kumandasına verdim. Bütün dizilerini izledim kanalların. Bütün yarışmalara telefonla katıldım Mehmet Ali beyin. O " Kesin Kadının Sesini " senin, bu " Ayşegül Hanımla Kim Kime Dum Duma " benim gezdim dolaştım. --- Ah benim Asmalı Gecekondum, ah benim Bir İstanbul Varoşum, Ah benim Yardımetmemedalibey' im. Neler olmuş sana ? Parmakların zap yapmaktan yıpranmış. Gözlerin televizyonun zararlı ışınlarından görmez olmuş. Oysa seninle ilk tanıştığımız anı hatırlıyorum da... " Şimdi oturum açtı " yazısı hiç gözümden gitmiyor. Henüz MSN' in 4.6 sürümüydü. ICQ 99' un ilk demleriydi. Microsoft, 98 SE' nin güvenlik yamalarını yayınlamaya başlamamıştı. : ) demiştin, : ) demiştim ben de. Henüz iki parmak yazdığın için iki saat beklemem gerekiyordu en basit bir cümleni okuyabilmek için. O yüzdendir ki hatrımı sorman ertesi güne sarkmıştı. O yüzdendir ki ismini bir hafta sonra öğrendim. O yüzdendir ki, telefon faturalarını ödeyemez olmuştum. --- Ey insanların en uzun süreli " çevrimiçi " si. Ey tam sürüm, son version, freeware insan. Arayüzüne hayran olduğum, menüleri arasında kaybolduğum... Ellerim kaç kere ctrl+alt+del' e gitti de yapamadım. Sen benim güvenlik yamam, ben senin bağlantı sihirbazınım. Windows' la Explorer gibiyiz. Bizi hiçbir Linux sürümü ayıramaz. --- Hiçbir virüs aramıza giremez, hiçbir firmware bizi engelleyemez. Şimdi bilgisayarı kapatıp açmam gerek, nasıl olur sonra görüşsek ?
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |