![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "msn 'e kız ekledikten sonra.." başlıklı konu görüntüleniyor, "MSN'e Kız Ekledikten Sonra e :slm k :slmda kimsiniz e :şey ben murat k :hangi murat e :dördüncü murat k :defol ____________________________ e :ya nerdesin görüşmeyeli çok ayıp ediyosun ha ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | msn 'e kız ekledikten sonra.. MSN'e Kız Ekledikten Sonra e :slm k :slmda kimsiniz e :şey ben murat k :hangi murat e :dördüncü murat k :defol ____________________________ e :ya nerdesin görüşmeyeli çok ayıp ediyosun ha k :pardon? e :tamam bi daha olmasın k :sen de kimsin be defol _____________________________ k :msn adresimi nerden aldınız e :migrosda ucuzluk vardı toptan aldım e :tüh be çevrim dışı oldu ______________________________ k :kimsiniz e :talihine darılmış umutlara sarılmış sevmişte terk edilmiş bir gönül yorgunuyum k :böyle birini tanımıyorum by __________________________________________ e :slm ben ahmet k :hangi ahmet e :unutuldukmu yoksa k :haa anteptekimi e :eeevet o işte k :amma kekmissin benim antepte tanıdığım yok ki by alıntı
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: msn 'e kız ekledikten sonra.. Ne acayipler he, insanı sinir ederler. En sinir bozucu olanda, ben msnmi nerden buldum diyorum, o bana gazoz kapağında çıktı diyor, piyangodan çıktı diyor, birde yolda buldum kaybolmuş aldım eve getirdim ekledim diyorlar, karşında olcakta boğacaksın, kimisinde sanki hiç bir yokmuş gibi birden "nbr yaaa" demiyor mu:@ En iyisi ekleyenleri kabul etmemek:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (15-04-2008 Saat 05:12 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: msn 'e kız ekledikten sonra.. al benden de o kadar hoşlanmadığım durumlar..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: msn 'e kız ekledikten sonra.. e :slm ben ahmet k :hangi ahmet e :unutuldukmu yoksa k :haa anteptekimi e :eeevet o işte k :amma kekmissin benim antepte tanıdığım yok ki by alıntı[/quote] Yahu kardeşim Antep'i neden karıştırıyorsun :):):)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: msn 'e kız ekledikten sonra.. sanırım genellikle bu tür konuşmaları erkekler yapıyor inş böyle biri çıkmaz karşıma..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |