![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "alış veriş merkezi:))" başlıklı konu görüntüleniyor, "BİR büyük alışveriş merkezinde de giren her müşteriyi böyle sorguya alırlarmış: "Ne istemiştiniz?" "Lacivert renkli bir kravat!" "Çizgili mi?" "Evet, çizgili!" * * * GÖREVLİ müşteriyi yönlendirmiş: "Birinci kata çıkın, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alış veriş merkezi:)) BİR büyük alışveriş merkezinde de giren her müşteriyi böyle sorguya alırlarmış: "Ne istemiştiniz?" "Lacivert renkli bir kravat!" "Çizgili mi?" "Evet, çizgili!" * * * GÖREVLİ müşteriyi yönlendirmiş: "Birinci kata çıkın, çizgili kravatlar orada!" Müşteri birinci kata çıkar, tezgâhtara istediğini söyler: "Lacivert, çizgili bir kravat istiyorum!" "Hay hay, ince çizgili mi, kalın çizgili mi?" "İnce çizgili!" "Lütfen bir üst kata çıkın, orada bulacaksınız!" Asansör bozuk olduğu için adam soluya soluya üst kata çıkar: "Lacivert, ince çizgili bir kravat istiyorum!" "Dikey mi, yatay mı?" "Dikey!" "O halde üst kata çıkacaksınız!" * * * MÜŞTERİ burnundan soluyarak üst kata çıkar, söyler söylemez ağzının payını alır: "Hangi elbiseyle takacaksınız bu kravatı, elbiseyi görmemiz lazım!" Adam o hırsla en alt kata iner. Bakmış bir adam elinde donu, tuvalet kapağı, pantolonunu dizlerine kadar sıyırmış, kıçına vurarak bağırıyor: "Ulan oturacağım tuvaletin kapağı bu, donum da bu, kıçım da bu!" İşte bunlara uygun tuvalet kâğıdı istiyorum!" Kravat almak isteyenin nasıl kaçtığını herhalde düşünebiliyorsunuz?! Alıntı...
__________________ ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | |