FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

üç sevgili.....

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "üç sevgili....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadinin 3 sevgilisi varmis, her gun kocasi evden gidince 3 adam eve gelirmis. Kadin yine boyle bir gunun sonunda adamlardan birisine demis ki 'Sen yarin gelirken bir tepsi dolma yaptirip ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-04-2008, 09:04 AM   #1
FORUM MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
üç sevgili.....

Kadinin 3 sevgilisi varmis, her gun kocasi evden gidince 3 adam eve
gelirmis. Kadin yine boyle bir gunun sonunda adamlardan birisine
demis ki 'Sen yarin gelirken bir tepsi dolma yaptirip getir';digerine
'Sen de bir buyuk kap ayran getir.' demis. Diger adam cok fakir
oldugu icin ona 'Sen de...Bos ver, sen hic bir sey getirme'
demis.Ertesi gun gelmis fakat kadin bugunun gunlerden Pazar oldugunu
unutmus, etegi tutusmaya baslamis.'Eyvaah' diyerek kocasinin yanina
gitmis.'Sen bugun kahveye filan gitmeyecek misin? Ben evde temizlik
yapacagim' deyip kocasini zar zor da olsa evden yollamis. Kocasi gittigi gibi 3 adam da eve gelmis.
Kadin demis ki 'Siz hemen gidin. Kocam buralarda!' Tam bunu soylerken
zil calmis.Kadin - 'Eyvah' demis, 'geldi galiba!' Adamlari saga sola
saklamis ve kapiya bakmaya gitmis. Kocasini karsisinda gorunce 'Ne
oldu?' diye sormus. Adam da - 'Yahu karnim cok acikti. Bana dolma yapsana, canim cok istedi' demis.Kadin 'Tanrim bir tepsi dolma olsa da yesek!' demis.

Elinde dolma tepsisi olan adam cikip yanlarina gelmis.Kadinin kocasi sasirmis.Sen kimsin yahu?!' diye sormus.Adam sakin bir sekilde 'Ben Tanri tarafindan geliyorum. Kariniz dolma istedi' demis.
Ve hemen cikip gitmis kadinin kocasi olayin sokunu atlatamadan. 'Yaa tamam da..' demis bu sefer koca, 'Bu ayransiz gitmez. Sen bari bir ayran yap' Kadin buyuk bir sevincle'Tanrim bir damacana ayran olsa da icsek' demis.
Ayrani getiren adam cikip gelmis. Kocasi tabii cok sasirmis.'Sen de kimsin?' demis. Adam da digeri gibi 'Ben Tanri tarafindan gonderildim. Kariniz ayran istedi'diyerek cikmis gitmiş.

Kocasi hayretler icinde, kendi kendine 'Bizim kari ermis mi oldu ki?' diye soylenmis. Kadinla kocasi yemekleri yemisler ama 3.adam hâlâ saklaniyormus. 1 saat gecmis, 2 saat gecmis.
3 saat derken, adam dayanamayip cikmis yerinden.Kadinin kocasi bagirmis 'Ulan sen de kimsin?!!' Adamin agzindan sakin sakin laflar dokulmus:'
Ben tanri tarafindan gonderildim. Boslari alacagim!
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 13-04-2008, 10:21 AM   #2
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: üç sevgili.....

:

ellerine sağlık hocam çok güzel bir fıkraydı
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 13-04-2008, 10:57 AM   #3
FORUM MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
gavs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
:

ellerine sağlık hocam çok güzel bir fıkraydı
Teşekkür ederim "gavs" bende okuduğumda gerçekten çok güldüm..
Alt 13-04-2008, 05:04 PM   #4
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

ayy çok komik ya çatladım gülmekten emeğinize sağlık güney hanım:)
Alt 13-04-2008, 05:40 PM   #5
FORUM MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
Gülüm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

ayy çok komik ya çatladım gülmekten emeğinize sağlık güney hanım:)
ben teşekkür ederim gerçekten bende okuduğumda epey bi neşelendim...benim cadı arkadaşım mail atmıştı...
Alt 13-04-2008, 05:49 PM   #6
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

sıkıcı geçen bir günden sonra böyle bir fıkra okutarak bizi neşelendirdiğin için teşekkürler güney
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-04-2008, 06:03 PM   #7
FORUM MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sıkıcı geçen bir günden sonra böyle bir fıkra okutarak bizi neşelendirdiğin için teşekkürler güney
Efendim ne demek valla ben aslında çok beğendim ama sizlerin hele senin beğenmen ayrıca çok mutlu etti....saol...atmaca
Alt 13-04-2008, 06:13 PM   #8
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Efendim ne demek valla ben aslında çok beğendim ama sizlerin hele senin beğenmen ayrıca çok mutlu etti....saol...atmaca

ya illede her kelimenin arkasında kötü bir mana düşünenlerden biri olarak anımsandığıma üzülüyorum
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-04-2008, 06:25 PM   #9
Uye

yavuz01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YAVUZ01 YAVUZ01

yavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyor

güney harika bir hikaye gülmekten yıkıldım ellerine sağlık...................ama 3 adam çok çile çekmiş olsa gerek
yavuz01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-04-2008, 10:57 PM   #10
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

güey gerçekten güzelmiş tşk ederim bende boşları alanı çok begendim ya orda koptum:))))))))))

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:52 AM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0