![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Evet _ hayır oyunu.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Haydi arkadaşlar üsttekinin söylediği cümleye evet ya da hayır deyin. sonra siz bi cümle söyleyin attaki için... alttaki üye sen bu sitede admin misin?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet _ hayır oyunu.. Haydi arkadaşlar üsttekinin söylediği cümleye evet ya da hayır deyin. sonra siz bi cümle söyleyin attaki için... alttaki üye sen bu sitede admin misin?
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evet _ hayır oyunu.. ben admin olsaydım laikliğe aykırı derlerdi (hayır) alttaki namaz kılıyormusun
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evet _ hayır oyunu.. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evet _ hayır oyunu.. ya inci şimdi milletin namazı benimle onun arasında diyen oldumu istersen arkadaşlara soralım tabi ki allah la onun arasında ama neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım oyunun adı evet hayır korkma nasıl kıldın diye sormuycam söz bak oyun bozuldu senin yüzünden bir cevap verde soru sor istersen diğer arkadaşlara haksızlık omasın nedersin?
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evet _ hayır oyunu.. Alıntı:
Namaz kılıp kılmadığımı Allah bilir. ![]() Takım tutuyormusun? Konu İNCİ tarafından (13-04-2008 Saat 12:56 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evet _ hayır oyunu.. neyse konuyu topraliyim evet gençler birliği baklava severmisin?
__________________ |
| | |
| | #7 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evet _ hayır oyunu.. Evet(bayılırım) Sütü severmisin?
__________________ |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evet _ hayır oyunu.. ewet severim süt içmeden olurmu tv de reklamlarını osteoporozu izliyoruz aman aman.. alttaki saçının rengi siyahmı..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evet _ hayır oyunu.. Hayır siyah değil:) Alttaki üye, burçlara inanır mısın?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |