![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "İsminiz kaçıncı sırada" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aşağıdaki linki tıklayın adınızı yazın ve Türkiye'de en çok kullanılan kaçıncı isim olduğunu görün. İsim Rehberi ve Uyumlu İsimler - İsminizi Didikleyen Site Mesela ben 470. sıradayım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | İsminiz kaçıncı sırada Aşağıdaki linki tıklayın adınızı yazın ve Türkiye'de en çok kullanılan kaçıncı isim olduğunu görün. İsim Rehberi ve Uyumlu İsimler - İsminizi Didikleyen Site Mesela ben 470. sıradayım
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İsminiz kaçıncı sırada Abdulkadir değilde aramayı Kadir olarak yapınca ise 55. sırada yer alıyorum
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: İsminiz kaçıncı sırada 4. Sıradayım :))) öğrenmiş olduk sıramızı
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İsminiz kaçıncı sırada Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsminiz kaçıncı sırada öğrendimde amerikada da kullanılıyor olması üzücü ne yaparsın işte kısmet
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İsminiz kaçıncı sırada 27.sıradayım. öğrendim çok mutlu oldum hayatımdaki en büyük eksiklikti tamamlamış oldum:) |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsminiz kaçıncı sırada 101 çıktı ilginçmiş paylaşım için tşk.... |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İsminiz kaçıncı sırada 406. sıradaymışım bende:) Ne bu şimdi yha, herkes sıraya geçsin:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 13 ![]() | Cevap: İsminiz kaçıncı sırada tek geçerim başka yok :):) ÇAMAĞACIOSMAN Raporu: Aradığınız ÇAMAĞACIOSMAN kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın. Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile ÇAMAĞACIOSMAN isminde kişi yok demek. Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: ÇAMAĞACIOSMAN kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az. Bu durumda da ÇAMAĞACIOSMAN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 18-04-2008 21:59 itibariyle 2,128'den az kişinin isminin ÇAMAĞACIOSMAN olduğu ve ÇAMAĞACIOSMAN isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: İsminiz kaçıncı sırada 464 yaa tühhhh geride kaldım :D |
| | |
| | |