![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Emrah "HACKER" Olursa" başlıklı konu görüntüleniyor, "Acıların çocuğu, fakir ama gururlu dünyadaki tek amacı kı kardeşine oyuncak bebek almak olan minnacık Emrahın bir an hacker olduğunu düşünün. Ben düşündüm. Adamın hackerliği bile acılarla dolu. Mesela; -Emrahhh ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emrah "HACKER" Olursa Acıların çocuğu, fakir ama gururlu dünyadaki tek amacı kı kardeşine oyuncak bebek almak olan minnacık Emrahın bir an hacker olduğunu düşünün. Ben düşündüm. Adamın hackerliği bile acılarla dolu. Mesela; -Emrahhh koşş, siteni hackliyorlar. -Durun lann, yapmayın lan vurmayın lan, haram olsun lan haram olsunlan bu internet Sonra şarkı başlar Haraaaaaaaam ... Peki bu adam hacker hiç mi site çökertmeyecek? Tabiki çökertecek onun gözyaşları yeter siteyi çökertmeye. Ama en güzeli basacağı indeks olurdu. -Hatırlıyormusun? Bir gün buraya üye olmak istemiştim. Kabul etmemiştiniz. İşte artık o fakir genç hacker oldu. Abi Düşman bak bana trojan yollamış... Bırak onu gülcan. antivirüsümüz yok bizim :’( Emrah Trojen yemissin oLum Sen -YıLLardir ßisey Yemedim aßi... Arkadaşlar benden bu kadar daha yazardım ama hayali bile bir kötü. Gözlerim doldu, ben gidiyorum...
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Emrah "HACKER" Olursa Çok komik ya bu Emrah'ın ağlamaları tarihe geçecek neredeyse neden hep ağlar bu çocuk bilmem valla eline sağlık... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |