![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "komik kule konuşmaları..." başlıklı konu görüntüleniyor, "-kule -buyur canım -iniş izni istiyorum -ha ha ha çok komiksin -ne diyon kule <.. -çok içtin di mi gece -kuleeeeeeeee! -tamam kaptan kızma bi espri yapalım dedik -ben bi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | komik kule konuşmaları... -kule -buyur canım -iniş izni istiyorum -ha ha ha çok komiksin -ne diyon kule <.. -çok içtin di mi gece -kuleeeeeeeee! -tamam kaptan kızma bi espri yapalım dedik -ben bi ineyim sorucam sana espriyi -alo kule -efendim canım -e bu trafik polisi ceza kesti bana? -ha?! ne diyorsun oglum sen?! -yahu,az once izin vermedin inmemize,ben de alet fazla yakmasın diye yolun kenarina çektim..megerse yangın muslugu varmış,tekerlekler kırmış onu.sen izin vermedin,250 milyarlik cezayi da sen odiceksin!! -hobareey!! -kulee -öeeeh yetti lan kule kule,bir gün geldin mi su kuleye "abem nassın,istiyon mu massachussetten bisey"diye sordun mu?,bi kilo baklava aldın mıı yok artık öyle,siz gezin allama,biz burda dikilelim öyle,meyve verdim lan kuleler yesin sizi.. -kule irtifa kay bediyoruz.. -beter ol inşallah... -kule iniş izni istiyorum -kaptan sen nereliydin abi -trabzon! -hmm..lazsın yani.. -evet. niye sordun kule? -olum daha kalkmadiniz ki! (yunan pilot-türk kule) -kule konstantinopolis için iniş izni istiyorum -neresi için anam duyamadım -konstantinopolis için kule,iniş izni -ulan dııtdıtdııııt orası 1453'ten beri türk yurdu,istanbul lan orası.. -siz gelmeden 2000 sene önce biz oradaydık be dağdan gelmiş bağdakini kovmuş istanbul diyo bana yaa.. -adam olup sahip çıkaydınız lan tırsaklar..istanbul diyene kadar indirmeyecem kal orda,grek dıtdıııtdıtdıııtt seni.. -kule benzin bitiyor indir beni... -nereyeeee.. . -istanbuuuull. . -sineeee? -bin dörtyüz elii üüççç... -kule -efendim canım -şu içinde bulunduğunuz kule çok büyük ve ihtişamlı görünüyo billiyomusun -kaç defa dedim işe gay pilot almayın diye .. -kule +efendim -kule +efendiiim -kule +ne var dıtdıııtdıtdıııt soylesene -uyumasana! sabahtan beri 3 ucak indi izinsiz. +ne? -sen aval aval oturup tv izlerken, millet pisti arenaya cevirdi. +ciddi misin? dur bakiyim. -gecti olum gecti. bi dahaki sefere yakalarsin. uyuma. gozunu acik tut. +recep sen misin lan yoksa? -ne recep i kardeşim? +ulen dıtdıııtdıtdııııt tanıdım seni. ödesene artık borcunu dıtdııt. -abi sana da oyun yapmaya gelmiyo yani. anında çakıyosun durumu. +konuyu degistirme recep. öde artik sşu parayı. -tamam abi iner inmez odicem soz. yengeyle cocuklar nasil? istanbul atatürk havalimanı nın üstünden geçen bir uçak ile kule arasındaki diyalog şu şekilde yaşanabilir: -hop hop kule top kule hop hop kule top kule -ulan aşağı inmeyecekmisin sen gösterecem sana -hayır ben sofya dan ankara ya gidiyom geçerken sana laf atayım dedim -hay ben senin.... dıtttırıdıtdıııııt -kule -efendim -şu 3000 metrelik pist var ya -eee -sana dıtdıııt muheahehahe -ulan sana inis izni verenin .......dıtdıııtdıııtt -kule -dinlemedeyim -kuleye çarpma izni istiyorum -neeee, sen kimsin, pilot nerde? -teröristim ben, pilot iniş izni istedi, arkadaşlar saolsun yardım ettiler kendisine, paraşütle attık, neyse ben kuleye çarpmaz izni istiyorum -manyak mısın kardeşim? -teröristim dedim ya, izin istedim verseydin belki çarpmazdım ama şimdi sinirlendim geliyorum kaç kule - kule! + bir daha söyle! - kulee!! + bir daha! - kuleee!!! + bir daha! - kuleeeee!!!! + ben de seni pilotum! kule : slm pilot: slm kule :nbr pilot: iilik senden naber kule : benden de iilik pilot: ..... kule : ..... ..... kule : bayyy! pilot : bayy ! Pilot : Bratislava Tower, this is Oscar Oscar Kilo, established ILS 16. Controller : Oscar Oscar Kilo, Guten Tag, cleared to land 16, wind calm and by the way; this is Wien Tower. Pilot : Bratislava Tower, Oscar Oscar Kilo passed the outer marker. Controller : Oscar Oscar Kilo, roger and once more:you are approaching Vienna! Pilot : Confirm, this is NOT Bratislava? Controller : You can believe me, this is Vienna. Pilot : But why? We want to go to Bratislava, not to Vienna. Controller : Oscar Oscar Kilo, roger. Discontinue approach, turn left and climb to 5000 feet, vectors to Bratislava... Controller : LH 8610, cleared for take-off. Pilot : (LH 8610)But we are not even landed. Controller : Yes, who is then standing at 26 south? Pilot : (LH 8801)LH 8801. Controller : OK, then you are cleared for take-off Pilot: Bratislava kule burası OOK. 16 pisti için ILS kuruldu Kontrolör:OOK,iyi günler 16 için inişe serbestsiniz , rüzgar sakin burası Vienna kule Pilot:Bratislava Kule ,OOK dış işaret geçildi(bu saçma oldu ILS için piste yaklaşırken ilk açı koordinatörü diye biliyorum) Kontrolör:OOK anlaşıldı ve bir şey daha Vienna ya yaklaşıyorsunuz Pilot:Onaylandı, burası Bratislava değil. Kontrolör:Bize inanmalısınız burası Vienna. Pilot:Fakat neden ? Biz Bratislava ya gitmek istiyoruz Vienna ya değil. Kontrolör:OOK ,Anlaşıldı yaklaşmaya devam etmeyin Bratislava vektörü için soldan dönüşle 5000 feete tırmanın Kontrolör:LH(Lufthansa nın uçuş kodu)8610 kalkışa serbestsinz. Pilot(LH8610):Fakat biz daha inmedik Kontrolör:Anlaşıldı 26 güneydeki bekleme yapan kim? Pilot(LH8801):LH8801 Kontrolör:Tamam siz kalkışa serbestsiniz. |
| | |
| Sponsored Links |
| | |