![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşar harika bir oyun bu gelin beraber oynayalım şirnler köyüne yeni şirnler ekleyelim önce ben başlıyorum şirin babaya şirnine ana..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. Arkadaşar harika bir oyun bu gelin beraber oynayalım şirnler köyüne yeni şirnler ekleyelim önce ben başlıyorum şirin babaya şirnine ana
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 13 ![]() | Cevap: şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. kızları şirince, şirinkız |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 13 ![]() | Cevap: şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. .... teknodijişirin, şirin köyün teknoloji manyağı şirini :) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 76 ![]() | Cevap: şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. uykucu şirin :)))))))))) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 41 Rep: 4008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. aşçı şirin..........................:) |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 13 ![]() | Cevap: şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. ....şirinvil, bu ne iş yapar bilmiyom ama ;) öle şirin biişe |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. hehehehehh harikasınız arkadaşlar çok güzel gidiyo aldatılan şirin..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 41 Rep: 4008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. şakacı şirin:((((((((((((((((((((((( |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. Kalbi kırık şirin...............
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 13 ![]() | Cevap: şirinler köyüne şirin ler ekleyelim.. obezite şirin -uykusunda dahi yer- ve kardeşi kıvırcık şirin-kıvırtır durur- .... ;) |
| | |
| | |