![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugün mailime gelen ve gerçekden çok güldüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum :) Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları : Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? ..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
#1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları Bugün mailime gelen ve gerçekden çok güldüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum :) Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: AŞKIM. Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi döner ancak ters bir şekilde ( Metni aşağıdan yukarıya okuyun!) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları Ahh bu erkekler.........
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları nıye bole dıonuz ya bız ole sey yapmayız |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları Erkeksiniz siz, adı üstünde, herşey beklenir sizden, zaten erkeklerden illallah etmiş durumdayım:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları bole deme ya bızede gunah |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları Size günah filan değil Allah Allah, erkekler bize çektiriyor bize günah olmuyorda size mi günah oluyormuş, hıhhhhhh:)
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları zaten her taraf kapandı karnım ac eve gıdıp sucuklu yumurta yemek ıstemıorum asıl bana gunah napcam ben ya |
| | |
| | #9 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları bu saate kadar aç kalana ne denirki vah senin haline
__________________ |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları Alıntı:
git evine yemek yap yahu sende:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum215/thread25439.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 15-03-2008 11:47 PM | |
| | |