![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları" başlıklı konu görüntüleniyor, "ucunuzle bırden basa cıkamıycam sanırsam ben gıdıorum hepınızı kandırdım bol sarımsaklı bol sırke ve lımonlu ıskembe corası ıccem ustunede ekmek tadlısı hemde kaymaklı sıze ıı forumlar ıns karnınız acıkmıstır..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları ucunuzle bırden basa cıkamıycam sanırsam ben gıdıorum hepınızı kandırdım bol sarımsaklı bol sırke ve lımonlu ıskembe corası ıccem ustunede ekmek tadlısı hemde kaymaklı sıze ıı forumlar ıns karnınız acıkmıstır |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları Yine yapacaını yaptın ya helal olsun sana hadi bakalım afiyet olsun .. |
| | |
| | #33 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları Alıntı:
Sen çok yaşa görkemcimmm öldüm ben gülmekten ne güzel dizayn edilmiş ya eline sağlık annecim.... | |
| | |
| | #34 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları çok güzel olmuş ama bukadarda değil yani erkeklere haksızlık ediyorsunuz.. aradan 1 değilde 2 yıl geçse neyse diyecem :))))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum215/thread25439.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 15-03-2008 11:47 PM | |
| | |