![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları" başlıklı konu görüntüleniyor, "napım kaderım kotu yazılmıs bende bıseyı unutdum dıorum kendı kendıme kac saattır megerse yemek yemeyı unutmusum bugun yenı farkettım..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları napım kaderım kotu yazılmıs bende bıseyı unutdum dıorum kendı kendıme kac saattır megerse yemek yemeyı unutmusum bugun yenı farkettım |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları ya bak iyisimi sen bi simit al ewe git veya yolda ye :))) |
| | |
| | #13 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28747 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları beni güldürdün sen ya toprak bu yaşta ne bu unutkanlık
__________________ |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları ne simiti ya simitin her cesıdınden bıktım zeytınlısı var kasarlısı var hepsınden bıktım ![]() en ıyısı ben bır ıkı ay ıcınde evlenım hatda bır ıkı hafta ıcınde |
| | |
| | #15 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları toprakta evleniyor duyrulur, şuna bak ya evinde yemek yapan biri olsun diye evleniyor asdece, kolayı var, hizmetçi tut evine sende:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları onairci yok bence toprak aşık olmuş dimi toprakkk hadi dügün varrrrr forumda |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları Düğünün ne zaman ya, kız tarafı kına filanda düşünüyor mu, düşünüyor ise bizide çağıracak mı (gerçi sevmem ya) olsun biz neciyiz burada demi:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları yok ok yaydan cıktı artık ıkı hafta ıcınde bu ıs olacak mıs gıbı yemek yıycem her aksam |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları tamam ben sana şöle güzelllllllllllllllllllll yemekler yapan evini silip süpüren cam kapı silen bir hizmetçi ye dünür gideyim yanıma buleice la onairciyi alaıyım :) |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları İyi afiyet olsun, ama bir akşam hepimiz toplanıp size misafir geliriz bilesiniz:)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum215/thread25439.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 15-03-2008 11:47 PM | |
| | |