![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Alanya Şivesiyle İmkansız Aşk : )" başlıklı konu görüntüleniyor, "Seni görükena imanıma bişey çakıldı. Ellerinde tentene çantası,üzerinde mor manto varıdı, belli ki düğün evinden geliyorudun yanında anangilde varıdı. Seninde az bakasın varıdı emme Olmadı,Olamadı,Olamayorudu…. Hergün eniş dibinden saldııımda moturu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 427 Rep: 42386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alanya Şivesiyle İmkansız Aşk : ) Seni görükena imanıma bişey çakıldı. Ellerinde tentene çantası,üzerinde mor manto varıdı, belli ki düğün evinden geliyorudun yanında anangilde varıdı. Seninde az bakasın varıdı emme Olmadı,Olamadı,Olamayorudu…. Hergün eniş dibinden saldııımda moturu sizin evin yannaadar heycandan üç caarayı içiyordum. sen duman olup uçuyorudun ama ben hep sonunda izmarit oluyorudum…. Bigün biyere dola galıcan emme hadi hayırlısı….. Aşk dedikleri buudu heral aşaamüstlerini çok severdim evinizin öönden geçerkene her aragazında bir heyecan yeni bi umut varıdı Boynum gopasoldudu oturmaodasının tül perdesine bakarkana az seninde bakasın vardı emme Olmadı,Olamadı,Olamayordu… Hep sonunda patatiyi kafaya yiyen hep ben oluyorudum herseyi gabul ediyourdum emme bobaan o son söövmesi gulaamda zın zın zıngılayorru ama genede ben seni seviyorunn diyebiliyorunn sekiz pileli hıdıra dikdirdiğim turkuaz pantolonum dalgalanırken,cavır yokuşu aşşa firene zor basıyordum,virajin aazında neden mi bidenem? çünkü geç galıyordum,çöp dökme saatlerine Tam yanıa geleen deyordum anangarı çıığırıı goveriyordu ikimizinde ödü sıdıyor sen eve dooru ben portakallığın arasına sıçırayordum… Az seninde gelesin vardı amma Olmadı,Olamadı,Olamayordu… Aaşam olunca bizimkilere sööledim ben Emineyi isteyorun dedim hangi Emine dediler? tangalıların emine dedim derke taaa bobam goca sofra bezinin altından böörüme dekmeyi bi godu bilmeyordumki boban ile bobamın eskiden iskelede dööştünü dekmenin acısı geçerdi belki emme bizimkisi bir İMKANSIZ AŞK hikayesine dönüşmüştü bile OLMADI,OLAMADI,OLAMAYORDU…
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |