FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

Annemizden Neler Öğrendik =)

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Annemizden Neler Öğrendik =)" başlıklı konu görüntüleniyor, "ANNE'LERIMIZDEN NELER ÖGRENDIK...¿ SABIRLI OLMAYI; "Baban eve gelsin, sen görürsün" HAKKIMIZI ALACAGIMIZI; "Eve vardigimizda ben bilirim sana yapacagimi" DIYALOG KURMAYI; "Sana bir sey sordugumda cevap ver...!!" "Ne söyliyeyim anne?" "Sus!! ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-02-2008, 11:10 AM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

€BRULİM kıymetli bir taş€BRULİM kıymetli bir taş€BRULİM kıymetli bir taş€BRULİM kıymetli bir taş
Annemizden Neler Öğrendik =)

ANNE'LERIMIZDEN NELER ÖGRENDIK...¿
SABIRLI OLMAYI;
"Baban eve gelsin, sen görürsün"

HAKKIMIZI ALACAGIMIZI;
"Eve vardigimizda ben bilirim sana yapacagimi"

DIYALOG KURMAYI;
"Sana bir sey sordugumda cevap ver...!!"
"Ne söyliyeyim anne?"
"Sus!! Bana cavap verme!!!"

TIP BILGILERINI;
"Gözlerini sasi yaparken bir gün öyle kalivericeksin, görüceksin gününü"

OLGUN OLMAYI;
"Bu tabagin hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."

GENETIK BILGILERI;
"Sen de o lanet olasi babana çektin."

BILGELIGI;
"Benim yasima gel de anlarsin o zaman." ve...

ADALETI;
"Bir gün senin de çocuklarin olucak.. insallah onlar da sana senin simdi bana yaptiklarini
yaparlar..."
Sponsored Links
Alt 26-02-2008, 11:52 AM   #2
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: Annemizden Neler Öğrendik =)

Alıntı:
€BRULİM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
HAKKIMIZI ALACAGIMIZI;
"Eve vardigimizda ben bilirim sana yapacagimi"

DIYALOG KURMAYI;
"Ne söyliyeyim anne?"

Gülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26-02-2008, 12:14 PM   #3
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Valla canım foruma girdim bu konuyu gördüm ilk olarak ve çok hoşuma gitti Annelerimizden ne öğrensek hepsi doğrudur.....Çünki hayat içinde acılar,sıkıntılar vs. vs daha bir çok olayı gögüsleyerek bizleri dünyaya getiren ,büyüten ve bir şeylerrrrr bunlarında en güzel şeyler olmasına özen göstererek bizleri eğiten annemizzz değilmidir. Hiçbir anne yavrusunun kötülüğünü istemez ,o yüzdende verdiği her bilgi mutlaka en doğru bilgidir ....Paylaşım için teşekkürler canım...
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26-02-2008, 01:48 PM   #4
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Alıntı:
€BRULİM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

DIYALOG KURMAYI;
"Ne söyliyeyim anne?"

TIP BILGILERINI;
"Gözlerini sasi yaparken bir gün öyle kalivericeksin, görüceksin gününü"

OLGUN OLMAYI;
"Bu tabagin hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."

BILGELIGI;
"Benim yasima gel de anlarsin o zaman." ve...

ADALETI;
"Bir gün senin de çocuklarin olucak.. insallah onlar da sana senin simdi bana yaptiklarini
yaparlar..."
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:40 AM .