![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Mesaj Sayısını Yükseltmek İsteyen Üye" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mesajları okumadan cevap yazıyor *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! üye- eyvAllah dostum emeğe saygı!! *bülent ersoy hamile kalmış üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!! *Mill takımımız arjantin'e yenildi üye- ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | Mesaj Sayısını Yükseltmek İsteyen Üye Mesajları okumadan cevap yazıyor *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! üye- eyvAllah dostum emeğe saygı!! *bülent ersoy hamile kalmış üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!! *Mill takımımız arjantin'e yenildi üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor *Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var * 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor üye- aferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye- yazık yaa *benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye- ne güzel.ülkenin gidişatı iyi*arkadaşlar bu programın crackı lazım üye-banada lazım.napıcaz
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |